Når en hobby bliver en levevej

Foto: Grej-Shoppen / Fluer.dk.
Profilbillede

Fluer.dk har alt det, man kunne ønske sig til en fisketur. Men det var ganske tilfældigt, at virksomheden overhovedet kom til verden.

”Det hele startede bare som en hobby for 15 år siden. Det udviklede sig, og pludseligt blev det mit levebrød og vej i livet. Det er nok også det helt unikke ved min forretning. Når man tager noget, der ligger én meget nært, noget som faktisk er en hobby, og så gør det til en levevej.” 

Sådan fortæller Lars Kristensen, som er ejer af Fluer.dk. Det er en virksomhed, der sælger grej og udstyr til fiskeri og generelt bare alt, hvad man kunne forestille sig at mangle til fisketuren. Og det hele startede altså med en stor personlig interesse som udgangspunkt.  

Lars havde selv været lystfisker i ti år, før han grundlagde Fluer.dk. Generelt karakteriserer Lars sig som en person, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Han rykker på gode idéer og fører dem ud i livet, hvis det føles rigtigt. Resultatet af dette gåpåmod kan ses på i virksomhed, der nu altså er mere end 15 år gammel. 

Lars var kun i starten af sine tyvere, da forretningen åbnede dørene for første gang. Han havde ikke kørekort, så alt foregik på cykel eller knallert, når varer skulle leveres til lokale lystfiskere. Som Lars selv siger det, så startede han i sandhed fra ingenting. 

Forretningen består i dag af hjemmesiden, en fysisk butik i Vejle med 14 ansatte samt en Put&Take-sø i Fyelmose tæt på Østbirk, hvor der også er mulighed for at handle fiskegrej i virksomhedens anden afdeling lige i nærheden.  

Man kan altså roligt sige, at der bag Fluer.dk både er passion, vilje og viden indenfor det fag, de beskæftiger sig med. 


Foto: Grej-Shoppen / Fluer.dk

Højt serviceniveau 
Hos Fluer.dk er kundens oplevelse i højsædet. Der er fokus på den gode, gamle, traditionelle kundeservice, hvor der tages hensyn til hver eneste kunde og den enkeltes behov. Der er tid til at svare på spørgsmål, guide og råde, så det helt rigtige grej og udstyr kan findes til kunden. 

Det er også grunden til, at virksomheden ikke kun er en internetbutik. For Lars er det vigtigt at kunne se kunden i øjnene og assistere på bedste vis. Der er nemlig noget helt særligt i den traditionelle måde at handle på. Og som Lars siger, “Der skal jo også være en grund til, at man ikke bare køber det hele på nettet.” 

Stort udvalg
Butikkens sortiment hentes fra det 1700 kvadratmeter store lager, der ligger lige ved siden af butikken i Vejle. Det er blandt andet lageret, der gør, at forretningen kan tilbyde det brede sortiment med stort udvalg, der er kendetegnende for Fluer.dk. 

Men selvom varerne selvsagt er en essentiel del af butikken, er det stadig den gode service, der er i centrum for alt, hvad Lars gør: 

”For mig er Fluer.dk ikke kun et produkt på hylden. Det handler lige så meget om den viden, vi har, så vi kan rådgive kunderne bedst muligt.” 


Foto: Grej-Shoppen / Fluer.dk

Find butikken på Dyrskuevej 13 i Vejle, på deres hjemmeside eller Facebook-profil

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Grej-Shoppen / Fluer.dk
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk