Natteravnene passer på de unge

Profilbillede

Vejle er en stor by og ikke mindst en levende by – også, når det gælder nattelivet. Derfor er det også betryggende, at Natteravnene på frivillig basis gør en stor indsats med at passe på de unge i nattelivet. Husker du at værdsætte dem, eller drømmer du måske selv om at kunne gøre en forskel?

Har du børn i teenagealderen, der færdes i nattelivet, så er Natteravnene måske dem, der kan være med til at give dig lidt ro i sjælen? 

Natteravnene er gennem flere år blevet brugt til både at passe på de unge mennesker i det offentlige rum, samt hjælpe til at skabe gode sociale vilkår for de unge.

Iført deres karakteristiske gule jakker er de med til at skabe trygge rammer i nattelivet.

Frivillig social forening

Vejle Natteravne er et initiativ mellem Natteravnenes Landssekretariat og en frivillig social forening med det fælles formål at skabe tryghed og livsglæde.

I Vejle går Natteravnene i øjeblikket rundt fredag aften og nat i tidsrummet 23.00-01.30. Der går altid tre personer sammen.

Måske var det noget for dig at gøre en forskel for de unge mennesker, der færdes i Vejles natteliv? Her kan du sammen med øvrige Natteravne være med til at give de unge tryghed og ansvarlig voksenkontakt, samt måske reducere hærværk og småkriminalitet.

Se mere information her: http://vejle.natteravnene.dk/

Kilde: Redaktionen