Nu kan du få bedre overblik over din bus på Vejle Trafikcenter

Foto: Vejle Kommune. Vejle Trafikcenter informationstavle.
Profilbillede

På årets første forårsdag fik Vejle Trafikcenter nye elektroniske informationstavler. Tavlerne viser busafgange i realtid og skal give de busrejsende et bedre overblik.

Hvornår kommer linje 4? Er linje 16 kørt?

Kommunen ved godt, at det i en rum tid har været svært at danne sig et reelt overblik over busafgange og -ankomster på Vejle Trafikcenter. Men nu er det igen blevet nemt at skabe sig et overblik som busrejsende på Vejle Trafikcenter. 

Vejle Kommune har netop hængt nye elektroniske informationstavler op både inde i Vejle Trafikcenter og uden for ved busterminalerne.

Afgange i realtid

Tavlerne viser de kommende 10-15 busafgange i realtid, så du kan få et overblik over, om din bus er på vej eller netop er kørt. 

I stedet for de tavler, der hidtil har hængt i loftet inde i Trafikcentret, er der sat en ny tavle op på væggen ved toiletterne – ved siden af DSB’s informationstavle over afgange. Og udendørs hænger informationstavlen til venstre for udgangen til busterminalen.

Busbane-skilte ramt af forsyningskrise

Til gengæld er der længere udsigt til nye informationstavler ved selve busbanerne. Kommunen er udfordret af forsyningskrisen i forhold til levering af tavlerne, men håber at få dem leveret og hængt op inden sommerferien. 

Vejle Kommune beklager meget den lange ventetid, men anbefaler, at du i den mellemliggende periode holder øje med bussernes destinationsskilte.

Nye tavler ved 18 stoppesteder

Måske du også har bemærket, at de elektroniske informationstavler ved 18 busstoppesteder rundt om i kommunen er forsvundet. De bliver i stedet erstattet af mindre el-tavler, der viser de kommende fire busser i realtid. 

De 18 busstoppesteder er udvalgt, dels fordi der typisk er mange passagerer, og dels fordi det er stoppesteder for flere buslinjer.

Få overblik over busafgange i Vejle Kommune hos Sydtrafik.

Kilde: Vejle Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
False {
}