Nuværende 1. viceborgmester Dan Arnløv stiller op for Konservative

Dan Arløv stiller op for Konservative i Vejle Kommune til KV21
Profilbillede

Blå bog

Dan Arnløv Jørgensen er 46 år gammel og stiller op for De Konservative.

Hans fritidsinteresser består af at cykle, se cykelløb, se Liverpool og VB. Derudover læser han meget, hører musik, dyrker teater og kulturlivet og underholder hans små nevøer på 2 og 4 år.

Dan har næsten boet i kommunen hele hans liv, der har dog været få afstikkere på grund af studie i Aarhus og soldatertid. Nuværende bor han i midtbyen i Vedelsgade.

Hvad betyder Vejle Kommune for dig?

"Vejle kommune er mit hjem, det er her jeg er født, og her jeg hører hjemme. Jeg er vejlenser, men jeg har familie overalt i kommunen.

Jeg er de senere år begyndt at cykle en del og er nyforelsket i hele vores kommune. Jeg er nærmest blevet afhængig af mine cykelture rundt i kommunen, vi har alle danske landskabstyper, jeg tror ikke, der findes andre kommuner med så varieret et landskab."

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?

"Jeg stiller op fordi jeg ønsker at gøre min hjemkommune endnu bedre og stærkere.

Jeg har massere af idéer og energi og sammen med den erfaring, jeg har opnået igennem mine år som politiker, tror jeg på, at jeg kan gøre en positiv forskel for vores kommune. Og fordi jeg ikke kan lade være med at mene noget og tage ansvar. Der er i høj grad brug for folk i byrådet, der mener noget, og som tør slås for det, de tror på."

Hvad er dine politiske mærkesager?

  • Vejle kommunes sunde økonomi skal forsvares.
  • Der skal styr på ældreplejen.
  • Vejle bys trafikale kaos skal løses, og det haster nu hvor et flertal desværre vil lukke Sønderbrogade og sende i tusindvis af biler ud i de øvrige gader.

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?

Det første jeg vil gøre, efter jeg er valgt, er at forsøge at samle et flertal for: en langsigtet trafikplan, en langsigtet klimaplan, der reelt virker, en plan der sikrer ordentlig ældrepleje.

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Dan Arnløv