Nyt madmekka i Paladspassagen

Der er opført det helt store madmekka i Vejle. Dette er hvad man kan forestille sig blive serveret.
Profilbillede

Torsdag d. 25. november åbnede et helt nyt madmekka i Vejle. Knap et års forberedelse er nu kulmineret i en indbydende og ikke mindst internationaliseret Paladspassage, der håber på at kunne tiltrække flere hundrede daglige besøgende til Social Dining.

Vejle Kommune og byens selvstændige erhvervsdrivende gør en stor indsats for at markedsføre sig selv og byen som attraktiv. Det skal være attraktivt for både danske og udenlandske besøgende at tage til Vejle - og nu har byen fået endnu en attraktion.

Den nyåbnede Paladspassage stiler nemlig efter at trække endnu flere nysgerrige og madlystne besøgende til byen netop grundet deres eksistens. Social Dining skal være det nye sort.

Mål om 600 gæster om dagen

Der er pyntet op til den helt store finale med internationalt præg. Såvel rammerne som menuen står nemlig på lækkerier fra andre nationaliteter som eksempelvis Italien, Thailand, Indien, Grækenland og USA.

Medejerne af det nyåbnede madmekka forventer på sigt at kunne tiltrække hele 600 gæster om dagen til bespisning. 

Social Dining byder nemlig på hele 11 eksotiske spisesteder, tre forskellige barer med bl.a. pool, der alle indbyder til hygge og god stemning.

Måske dette madmekka bliver dit nye foretrukne in-sted lige i hjertet af Vejle nær P-hus og byens mange butikker?

Kilde: JP Vejle