Opnå mange fordele og suppler din almindelige LOOP-træning på styrke-holdet

LOOP Styrketræning med højt humør (Foto: LOOP Fitness Vejle)
Profilbillede

Hver torsdag har du mulighed for at supplere din almindelige træning i LOOP Fitness Vejle, når Helen og co. afholder LOOP Styrke holdtræning.

“Vi afholder LOOP Styrke holdtræning, hvor vi træner med elastikker med instruktion af vores instruktør. Styrketræningen vil udfordre kroppen på en ny måde, og er et fantastisk supplement til den almindelige LOOP-træning. Kom og vær med til LOOP Styrke holdtræning,” lyder det opfordrende fra Helen Refshauge.

LOOP styrke med puls er for alle medlemmer, foregår i LOOP Fitness hver torsdag kl 17.00 i resten af januar, samt februar, og Helen forventer at der vil være god deltagelse, som sædvanligt.

“Derudover er det et super godt supplement til den almindelige LOOP træning,” forklarer hun.

Og det er nemlig et ganske godt supplement. For fordelene ved at træne med elastik er mange. Nogle af de vigtigste er:

  • Effektiv træning: Elastiktræning kan give en høj intensitet træning med relativt lidt vægt, hvilket gør det til et godt valg for personer, der ønsker at øge deres styrke og muskelmasse.
  • Varieret træning: Elastikker kommer i forskellige styrker og tykkelser, så det er nemt at øge eller mindske sværhedsgraden af øvelserne. Det giver også mulighed for at træne forskellige muskelgrupper.
  • Bevægelighed og stabilitet: Elastiktræning kan hjælpe med at forbedre bevægeligheden i leddene og styrke kerne- og stabiliseringsmusklerne, hvilket kan reducere risikoen for skader.

Alle informationer om LOOP Styrke holdtræning finder du her:

Dato: Hver torsdag resten af januar og februar
Tid: 17:00
Sted: Horsensvej 72C, 7100 Vejle
Tilmelding: Alle medlemmer kan deltage.

Du finder meget mere om LOOP Fitness Vejle på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: LOOP Fitness Vejle
False {
}