I hjertet af Bredsten finder du det hyggelige hotel, Bredehus Hotel & Restaurant, der ligger i en skøn forlængelse af kroen og kirken. I den fine, røde murstensbygning arbejder Charlotte Bladt som booking- og restaurantchef. Vi har taget en snak med Charlotte om hotellet, der har været igennem en hård tid, men som nu er på vej i den rigtige retning.
Hotel Bredehus har mange år på bagen, men under coronaen led hotellet et knæk, da de tidligere forpagtere gik konkurs. Herefter besluttede ejerne af hotelbygningen, brødrene Henrik og Peter Prüsse, at stifte et nyt driftselskab, så Bredehus Hotel & Restaurant kunne genåbne.
I denne ombæring skulle personalet på plads, og her kom Charlotte Bladt ind i billedet.
“Jeg blev ansat i stillingen som booking- og restaurantchef. Jeg kom ikke fra denne branche, og jeg ser derfor tit tingene med gæsternes øjne, og det tror jeg, var vigtigt for vores ejere.”
Charlotte Bladt blev tilbage i 2020 ansat som booking- og restaurantchef (Foto: Bredehus Hotel & Restaurant)
Et sted hvor der er plads til alle
Planen for de nye ejere var, at drive Hotel Bredehus videre med samme koncept. Charlotte fortæller også, at Bredehus hele tiden har holdt fast i de ting, der virker. Det er dér opbakningen fra de lokale er størst:
“Det du får hos os er varm mad lavet fra bunden, hyggelige omgivelser og en afslappet tone. Et sted hvor der er plads til alle.”
“Under corona holdt vi fast i det, som vi vidste virkede. Vi skifter hver uge en klassisk dansk ret - kaldet husmandskost. Dette er en klassisk dansk ret, som eksempelvis kunne være stegt flæsk med persillesauce. Hver søndag har vi gammeldags flæskesteg med det hele på menuen. Det er der stor opbakning til i lokalområdet.”
Restauranten med dejlig udsigt til haven (Foto: Bredehus Hotel & Restaurant)
Men Bredehus byder på meget mere end deres dejlige restaurant, hvor du kan nyde de lokale retter og udsigten over haven. Hotellet huser 18 hotelværelser og tre selskabslokaler, som bliver brugt til en lang række arrangementer:
“Vi holder fester i vores selskabslokaler, og hotellet er pænt besøgt. Vi har tre selskabslokaler og her afholdes familiefester, kursus og firmaarrangementer. Vi arbejder også mere på at få dagskurser ind”
Og selvom man holder fast i de gode, traditionelle dyder, så er man ikke bange for også at tænke nyt:
“Vi kigger lige nu på 2023, og vores nye team er klar til at gøre nyt ved det vores menukort. Vi prøver nye ting af og der kommer nye retter,” lyder det fra Charlotte Bladt.
Billede fra en af Bredehus' festsale (Foto: Bredehus Hotel & Restaurant)
Gæstens ønsker står i første række
Det er vigtigt for Charlotte, at der er den rigtige atmosfære på Bredehus, og at det er et sted der slår sig på helt unikke værdier.
“Vi er et lille hyggeligt hotel, hvor den hjemlige atomsfære er vigtig for mig. Vi prøver at skabe en hyggelig tone og møder vores gæster på deres plan, uanset om du er ung eller gammel, så lytter vi til dig. Det er vigtigt for mig, at man får lige den oplevelse man ønsker sig for sin fest. Her er det ikke en pakkeløsning man køber. Gæstens ønsker er vigtige for mig, og vi går langt for at møde det.”
“Jeg tror, at det som gør at vi adskiller os, er at vi sælger det til kunden som de ønsker, og vi taler om hvad de ønsker.”
I dag er der 20 ansatte på Bredehus Hotel & Restaurant, som du kan finde i deres hyggelige omgivelser på Kirkegade 25 i Bredsten.
Du kan booke dit næste hotel- eller restaurantophold, eller din næste fest, på Bredehus Hotel & Restaurants hjemmeside, og følge med i deres seneste nyheder på deres Facebookside.