Popsi og Krelle kommer til Vejle

Profilbillede

D. 21. maj 2022 bliver en glædens dag for mange små poder i Vejle og omegn. Her kommer småbørns duoen Popsi og Krelle nemlig og giver koncert. Popsi med skønsang og Krelle på guitar – sammen formår de at sprede glæde og latter hos de mindste. Billetsalget er i gang.

Har du børn i alderen 1-6 år, så ved de temmelig sikkert godt, hvem Popsi og Krelle er. Dette danske par florerer nemlig på YouTubes populære videoer for børn.

Teksterne er gode og informative med både gamle hits og nye, og både sang og guitar er med til at underholde de mindste.

Popsi er sædvanen tro i sin stribede trøje og sit sorte fine hår, og Krelle møder op med sin hat og sin butterfly – præcis som vi kender dem, når vi tuner ind online.

Noget de mindste vil glæde sig til

Om det skal være julegaven til de mindste i familien, så der er noget at glæde sig til, når det kendte børnemusik-par tordner frem på scenen i maj i Vejle – det er bestemt en mulighed.

Det bliver en til minderne for de børn, der er heldige at komme med til denne hyggelige koncert – en rigtig familiekoncert.

Forrige koncert med Popsi og Krelle i Vejle var totalt udsolgt.

Du kan allerede nu være med i lodtrækningen om at vinde en plakat med autografer på – læs alt om lodtrækningen, og hvor du kan købe billetter her.

Kilde: Facebook: "Det sker på gågaden - Vejle"