Royal Salonen har plads i stolen fra dag til dag

Foto: Privat. Lene Bodilsen er frisør og indehaver af Royal Salonen i Vejle.
Profilbillede

Allerede som 18-årig kom Lene Bodilsen i lære i Royal Salonen, der med sin placering på Torvegade 1 ligger lige i hjertet af Vejle centrum.
Om blot et par måneder - den 1. juni - kan Lene fejre 40 års jubilæum i Royal Salonen, som til stadighed holder godt fast i sit motto: at tilbyde kunderne tider fra dag til dag.

“Vi slår os op på, at der ingen ventetid er hos os”, fortæller indehaveren af Royal Salonen, Lene Bodilsen, som driver sin salon både med og uden tidsbestilling.

Royal Salonen kan - som den eneste frisørsalon i Vejles gågade - bryste sig med sin gode placering midt i bylivet.
Salonen holder til i kælderen, hvor man fra de store vinduespartier får en fornemmelse af de mange strøgkunder, der dagligt passerer og fylder Torvegade med liv.

“Selvom vi ligger midt på gågaden, har vi en stille og rolig atmosfære i salonen - det sætter jeg selv, mine ansatte og vores kunder stor pris på”, udtrykker den erfarne frisør og tilføjer, at kunderne kommer i alle aldre - både mænd, kvinder, børn og teenagere.

Royal Salonen tilbyder klip, vask og føn samt et bredt og nymoderne udvalg indenfor farve, striber og permanent - og til folkepensionisterne er der endvidere fordelagtige priser at finde.

Foto: Privat// Den australske produktserie, Eleven, kan købes i Royal Salonen.  Produkterne findes i fire overordnede serier og er allesammen udviklet med øje for naturlige ingredienser, høj ydeevne og bæredygtighed. 

Blandt produkterne, som anvendes i salonen, har Lene nøje udvalgt en serie fra det australske Eleven, der udelukkende er fremstillet af naturlige ingredienser og 100% genanvendelige materialer. Produkterne er tilmed veganske og parabenfrie - og kan købes i salonen til meget fornuftige priser.

Ydermere tilbydes shampoo, balsam og stylingprodukter fra det revolutionerende canadiske brand, Moroccanoil, som adskiller sig fra alverdens andre skønhedsprodukter, da hovedingrediensen er arganolie. 
Olien er ekstrem rig på E-vitamin, essentielle fedtsyrer og antioxidanter, som på bedste vis tilfører håret fugt og næring. 

Foto: Privat // Hos Royal Salonen i Vejle finder du gode tilbud på lækre produkter som f.eks. Moroccanoil - et fantastisk hårplejeprodukt, som indeholder arganolie.

Lenes mangeårige erfaring i frisørbranchen - og ikke mindst kendskabet til et hav af forskellige hårprodukter, teknikkens udvikling samt driften i det selvstændige erhvervsliv - skyldes i stor stil hendes engagement i henholdsvis det lokale uddannelsesudvalg på Hansenberg og som medlem af DOFK’s hovedbestyrelse, Danmarks Organisation for selvstændige Frisører og Kosmetikere.

Frisørmesteren spiller tilmed en afgørende rolle for branchens fremtidige frisører, da hun også er censor til svendeprøverne rundt om i hele landet. 
Sidst, men ikke mindst, er Lene - med egne ord - ‘oldermand’ i Vejlefrisørlaug. Hun og bestyrelsen arrangerer og afholder kurser for andre frisører - og indsigten i såvel uddannelse, tidens trend og faglige udvikling, udgør derfor en stor del af Lenes samlede ekspertise.

“Både før og efter min overtagelse af Royal Salonen i 2007, har jeg engageret mig indenfor flere områder i faget. Jeg har stillet krav til mig selv som frisør ved at finde en professionel balance i at ‘følge med tiden’ og samtidigt fastholde traditionelle dele i skønhedsfaget”, fortæller Lene.

Foto: Privat // I hjertet af Vejle centrum, på Torvegade 1, finder du Royal Salonen v/ Lene Bodilsen.

I Royal Salonen har Lene ansat tre assisenter, som alle naturligvis er uddannede frisører, hvoraf to har været ansat i henholdsvis 35 og 40 år.

“Vi har tilsammen en hel del år bag os, og min plan er så småt at bevæge salonen i retningen af et generationsskifte. Jeg har et skønt og veluddannet personale med enorm erhvervserfaring, og det vil derfor være oplagt at få en ny frisør med ind i vores team”, forklarer den målrettede frisør. 

Kig forbi Royal Salonen på Torvegade 1 - eller bestil din næste frisørtid allerede nu.

Royal Salonen har følgende åbningstider:

Mandag - onsdag kl.9.00-17.00
Torsdag kl.9.00-17.30
Fredag kl.9.00-18.00
Lørdag kl.8.00-12.00

Bemærk: lukket påskelørdag d.16. april

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen