Så åbner biograferne igen

Profilbillede

Idag søndag d. 16. januar åbner biograferne atter igen i det danske – også Lido biograferne i Vejle. Så har du chancen for at forkæle dig selv eller familien en tur jorden rundt eller måske en magisk månerejse. Der er også action for voksne.

Lido Biograferne i Vejle må igen åbne dørene til spektakulære film fra ind- og udland. Og der er ikke sparet på spændingen, når biografen d. 16. januar åbner op med film for både store og små.

Programmet byder på op til flere fremvisninger af samme film på én dag. Her kan du eksempelvis komme til forpremiere på børnefilmen ’Den magiske månerejse’ eller nyde den spændende ’Jorden rundt på 80 dage’ ligeledes for de mindste.

’Clifford den store røde hund’ er også at finde blandt valgmulighederne. Og her er du altså så heldig, at flere af forestillingerne kører hele 2-3 gange dagligt.

Til glæde for store og små

For det lidt ældre publikum fristes der med filmen ’House of Gucci’, ’Skyggen i mit øje’, ’Venom: Let There Be Carnage’, ’Spider-Man: No Way Home’ og ’The King’s Man’.  

Også kultfilmen ’Ghostbusters: Afterlife’ er at finde i Lido Biograferne. Denne vises dog kun én gang på åbningsdagen søndag d. 16. januar. 

Derefter står den på lidt normal hverdag for biografgængere, der altså igen kan nyde godt af denne populære attraktion i Vejle. 

Kilde: Redaktionen