Shell i Vejle klar med lynladning til de stadig flere elbilister

Der er fuld fart på, når det gælder antallet af elbiler på vejene herhjemme. Det både ser og mærker man også hos Shell på Horsensvej i Vejle.
dato

Med åbningen af en regulær lynlader side om side med benzin- og dieselstanderne tager Shell i Vejle nu endnu et skridt i udviklingen af tankstationen på Horsensvej. Samtidig får elbilister i og omkring Vejle endnu en lynhurtig lademulighed langs en af byens store hovedfærdselsårer.  

Der er fuld fart på, når det gælder antallet af elbiler på vejene herhjemme. Det både ser og mærker man også hos Shell på Horsensvej i Vejle.

Her har forretningschef, Marc Børsting, og hans medarbejdere gennem længere tid fået flere og flere henvendelser fra kunder, der ville høre, hvornår tankstationen også kunne tilbyde lynladning. Derfor glæder han sig over, etableringen af tankstationens nye lynlader nu er veloverstået, så den nye Shell Recharge-stander er klar til at betjene byens elbilister.

”Vi har faktisk længe arbejdet på at få føjet lynladning til udvalget af ”brændstoffer” her i Vejle. Men der har været kø hos blandt andet forsyningsselskabet på at få koblet laderen til elnettet. Derfor er vi også rigtig tilfredse med, at vi nu omfavner alle typer af bilister med et stærkt tilbud til elbilisterne om både lynladning og rigtig gode pausefaciliteter i butikken,” forklarer han. 

For som en bemandet Shell tankstation har tankstationen på Horsensvej 78 nemlig også et velindrettet diner-område. Her kan elbilister frit slå sig ned og få en bid mad eller drikke fra det store udvalg, mens bilen lader. Det er noget, Marc Børsting forventer vil være et trækplaster for den nye type af kunder, som elbilisterne er.

”En traditionel kunder, der tanker benzin eller diesel, er for det meste inde og ude af tankstationen på fem-syv minutter. Derfor er det en fordel, at vi allerede har et miljø i butikken, der faktisk matcher elbilisternes behov for gode ventefaciliteter fint. Med vores lynlader, der lader med hele 300 KW, går ladningen i virkeligheden rigtig hurtigt. Men de fleste nyere elbiler skal stadig bruge ca. 20 minutter på at lade batteriet fra 20-80%. Her er det kun et plus, at vi har vores diner-område og brede tilbud af friske madvarer og drikke,” siger han.

Lynladeren hos Shell på Horsensvej i Vejle er placeret under det store halvtag på forpladsen foran butikken – ved siden af diesel- og benzinstanderne.

Ifølge Marc Børsting, alt sammen for at gøre livet som elbilist lige så let, som det er at køre i en fossil bil. Også betalingen sker på samme vis, som var det en benzin- eller dieselbil.

Nemlig med alle de mest udbredte kreditkort foruden Shell Card og det nye Shell Mobilitetskort, der kan bruges på ca. 11.000 ladestandere herhjemme og på mere end 600.000 ladere rundt om i Europa. 

Kilde: Shell
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.