Signe Svendsen og company spiller i Bygningen

Profilbillede
dato

Fredag d. 25. marts spiller Signe Svendsen, Palle Hjort og Lars Skørbæk i Bygningen. Her kan du opleve en frydefuld palette af gamle klassikere krydret med nye sange.

I august 2021 udkom Signe Svendsens trio, der blev lanceret i 2020 med EP’en Genbesøgt, der består af genindspilninger i nye og forbedrede versioner. Her kan du opleve en sjælelig og eksperimenterende form for underholdning, som Signe Svendsens koncerter også er elsket og beundret for. 

I Vejle bliver det til koncerten i Bygningen d. 25. marts, hvilken bliver første koncert siden udgivelsen. Der er lagt op til en aften af format. 

Eksperimenterende og nærmest filmisk koncert

Når trioen Signe Svendsen, Palle Hjort og Lars Skærbæk slår pjalterne sammen, er der udsigt til alt andet end kedelig musik. Oplevelsen bliver eksperimenterende og langt fra noget, der tidligere er set. 

”Når jeg spiller mine sange i den her trio-version, kan alt vitterligt ske. Vi kan gå fra blåt til storladent, fra fint til voldsomt. Der er plads til at fortælle historierne og plads til at folk kan få lov til at flyde væk fra hverdagen på et trip af ord og toner - jeg elsker det virkelig,” udtaler Signe Svendsen til Bygningen Vejle. 

Se mere og book din billet her.

Kilde: Redaktionen