Skibet IF vinder 2-0 trods uskarphed mod FB Fodbold

Profilbillede
Alexander Engstrøm Wøhlk

Ambitionsrige Skibet IF skulle forsøge at hive tre vigtige point hjem fra Bredsten, da de tørnede mod FB Fodbold fredag aften. God boldomgang og pragtpræstation fra Oscar Runge var udslagsgivende for Skibet, der kunne rejse hjem med en sejr mod lokalrivalerne fra FB. 

Der var lagt op til et regulært lokalopgør, da Skibet IF var draget til Bredsten for at spille mod rivalerne fra FB Fodbold i serie 2. Scenen var sat og kl. 18:30 blæste dommer Bjarne Søbye kampen igang på Bredsten Stadion. 

Der skulle da heller ikke gå lang tid, før Skibet IF satte sejl og blæste til angreb. Efter blot 2 minutter kunne Dramane Conpoare bringe Skibet foran 1-0 på en assists af Emil Mørk. 

Desværre for de fremmødte tilskuere var det en kamp, hvor uskarpheden fra begge hold var tydelig igennem kampen. Derfor var det en forløsning, da selvsamme Emil Mørk, som stod for assisten ved første mål, udbyggede Skibet IF's føring til 2-0, der også blev kampens resultat. 

Efter kampen var det en tilfreds Skibet IF cheftræner Henrik Larsen, der var glad for kampens forløb.

"Vi var gode på bolden og havde et fint udtryk. Vi vil germe meget mere i Skibet, så det er dejligt at se, at vi konstant udvikler os. Vi holdt vores gameplan og spillede godt. Vi havde god boldomgang, og generelt leverede vi fine præstationer over hele linjen. Virkelig flot af drengene!". 

Skibet IF har store ambitioner om at blive en fast bestanddel i det danske seriefodboldlandskab, derfor var Henrik Larsen fra Skibet især tilfreds med dagens præstation og især fra Oscar Runge, der leverede en pragtpræstation.  

"Vi har en klar plan for, hvad vi vil i Skibet. Det fortsætter vi med. Vi vil være Vejles højborg indenfor serie-fodbold i Vejle. Oscar Runge skal fremhæves efter sin præstation i dag. Han satte ikke en fod forkert på banen og var generelt en evig trussel for FB-Fodbold."


Kilde: Cheftræner Henrik Larsen