Stedet til familiens næste sommerpicnic

Profilbillede
Anja Nielsen

Overvejer du at tage familien med på hyggelig picnic i eller omkring Vejle, så er der masser af skønne steder at vælge imellem. Skal der være is i nærheden, eller søger du måske en naturlegeplads, så byder lokalområdet både på legepladser med rutsjebaner og skønne skovområder. Vejle har det hele og mere til. Pak blot picnickurven og drag på lokalt eventyr.

Hvem siger, at de bedste oplevelser skal holdes langt hjemmefra, når der er så mange gode steder at få sommerminder både i og omkring Vejle.

Skal du holde ferie med familien, og er der mindre børn, der trænger til aktivering, så kan noget så simpelt som en lækker picnickurv og en legeplads måske gøre hele forskellen. 

Vejle har ifølge byens borgere masser af skønne områder, der indbyder til både leg, afslapning og måske en lækker is her i sommervarmen.

Is, skov eller rutsjebaner?

Det er på Facebookgruppen ”Det Sker I Vejle”, at der efterlyses gode steder at medbringe sin picnickurv. Her skorter det ikke på forslag fra byens borgere, der har gode erfaringer med både legepladser og rekreative områder med borde og bænke.

Naturlegepladsen ved Søndermark skoven omtales her af flere borgere som et godt udflugtssted. Her nævnes ligeledes legepladsen ved Ishuset på Ibæk Strandvej samt området ved Ravning broen og Hotel Vejle Fjord. Mølholm dammen byder også på skønne rekreative områder. 

Så pak familiens picnickurv og drag på eventyrlige oplevelser i lokalområdet. Vejle kan let danne rammen om de næste skønne sommerferieoplevelser – en let, lokal og billig sommerferieaktivitet for hele familien.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler