Thomas renoverer din bolig bæredygtigt: “Vi skal alle bidrage til en mere miljøvenlig verden”

Profilbillede
dato

ReKitchen giver dit hjem en overhaling, uden at gå på kompromis med miljøet eller din pengepung.

Hvis du er træt af dit gamle køkken eller badeværelse, har Thomas Jørgensen en bæredygtig løsning. Hans virksomhed, ReKitchen, renoverer dit hjem og genbruger så meget som muligt, så du kan få fornyet dit hjem, uden at skulle rive det hele ned. 

“Vores koncept er bygget på at genbruge så meget som muligt af køkkenet, garderoben eller badeværelset og kun skifte låger, bordplader, skuffer eller lignende. Alle vores løsninger kan skræddersyes, så vi kan imødekomme enhver kundes ønske om et flot kvalitetskøkken, garderobe eller bad,” siger Thomas og fortsætter:

“Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle vores produkter i samarbejde med vores leverandører - i en altid endnu mere bæredygtig, retning! Vi fornyer dit køkken, badeværelse, garderobe med nye fronter, bordplader, vaske, sokler, skuffer og hvidevarer. Vi gør en dyd ud af at genbruge så meget af det eksisterende som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.”

ReKitchen er en kæde med fokus på bæredygtighed, som stræber efter at mindske belastningen på miljøet ved at genbruge dine eksisterende korpus, bordplader og hvidevarer i stedet for at producere eller købe nye.

Bæredygtig renovation er en dyd
Sammen med hans to partnere var Thomas Jørgensens fra begyndelsen bevidst om, at virksomheden skulle bidrage til en grønnere verden:

“Vi er tre køkkengale "unge" mænd, der så muligheden for at skabe en kæde af selvstændige forhandlere af køkkener, badeværelser, garderober etc. på en mere miljørigtig måde, da vi alle skal bidrage til en mere bæredygtig verden.”

Siden ReKitchen renoverede sit første køkken, er der sket en del. I dag findes der fire forhandlere rundt omkring i landet, og på grund af den store interesse for ReKitchens arbejde planlægger Thomas Jørgensen en udvidelse til udlandet:

“ReKitchen (Recycle) er en progressiv landsdækkende virksomhed. Vi er i en rivende udvikling, og det er vores plan på sigt også at etablere os udenfor Danmarks grænser.”

For Thomas Jørgensen er det vigtigt, at ReKitchen altid tilbyder den samme gode service til deres kunder: 

“Vores værdier tilsiger, at vi opfører os ordentligt overfor kunder og leverandører, at vi er ærlige, og at vi tænker kvalitet igennem hele værdikæden.”

 “Vi er lyttende og troværdige, og ikke mindst har vi meget dygtige montører tilknyttet. Vores produkter er i bedste kvalitet, de er 95% dansk fremstillet og vi har desuden en hurtig leverance”, fortæller Thomas Jørgensen

Han forklarer, at deres faglige forståelse og mangeårige erfaring indenfor branchen er skyld i den succes, som ReKitchen oplever. 

“Vi har gode priser i bedste kvalitet, og vi har alle lang erfaring i branchen, så vi kan til enhver tid yde og give kunden de bedste råd og vejledning. Vores værdier tilsiger, at vi opfører os ordentligt overfor kunder og leverandører, at vi er ærlige, og at vi tænker kvalitet igennem hele værdikæden,” slutter Thomas.

Du finder meget mere om ReKitchen på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Thomas Jørgensen ReKitchen