Tilfældigheder skabte Heiny Boutique

Foto: Privat. Heidi foran sin butik på Strøget i Vejle
Profilbillede
dato

Livet kan være uforudsigeligt, og det er ikke altid, man går den lige vej for at nå sine mål

Dette er nok den bedste måde at beskrive 55-årige Heidi Nymark Jespersens vej til i dag at være indehaver af Heiny Boutique på strøget i Vejle.

Engang imellem tager livet nogle omveje, som ikke rigtigt var planlagt.
Da Heidi kom i lære som butiksassistent i 1986, havde hun regnet med, at det skulle være hendes livsbane.

”Jeg er uddannet hos Erhardsen Guld, Sølv, Ure og Optik i Hadsund, som førte til ansættelse i stormagasinet Salling indtil 1991. Da måtte jeg desværre opgive at arbejde på grund af nikkeleksem og finde et andet erhverv,” fortæller Heidi.

Man kan roligt sige, at Heidi herefter fandt på noget, der ligger milevidt fra guldringe og halskæder. Hun begyndte at læse til skolelærer.
Det førte til 19 gode år som lærer på forskellige skoler i Fredericia-området, men i forbindelse med den nye skolereform valgte Heidi at stoppe som lærer.

”Nu vidste jeg jo fra tidligere, at jeg var ferm i en butik og god til kundebetjening, så jeg vendte tilbage til mit gamle virke i butik,” siger Heidi.

”Efter en periode som ansat i en taskebutik åbnede jeg i 2015 taskebutikken Heiny Bags i Fredericia.”

Da Heidi og hendes mand flyttede til Vejle i 2017, havde hun overvejelser om at flytte sin taskebutik med. Det blev dog først en realitet i 2019.
Samtidig udvidede hun sortimentet til at omfatte alt, hvad en kvinde behøver for at blive klædt på fra top til tå.

Den endelige lancering af det nye koncept fandt sted i oktober 2019, hvor hun åbnede kvindeuniverset ”Heiny Boutique”.
På åbningstidspunktet vidste Heidi ikke, at det var et knapt så velvalgt tidspunkt at åbne en spritny butik – coronarestriktionerne lurede lige om hjørnet, og det kom Heidi til at kunne mærke.

”Fra marts 2020 til genåbningen i marts 2021 har vi klaret os igennem qua gode og trofaste kunder, forstående leverandører og – ikke mindst – et godt bagland,” fortæller Heidi.

”Normalt er der pres på tøj- og skobutikker op til de store begivenheder som bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage, og det har jo været ikke-eksisterende et helt år.” 

Heldigvis er vi nu ved at nærme os normaltilstande, og Heidi er meget fortrøstningsfuld om fremtiden og en fortsat udvikling af butikken.

Tiden under nedlukningen skulle gå med noget fornuftigt, så i starten af 2021 satte Heidi sig for, at hun selv ville lave ny hjemmeside med tilhørende webshop.
Faktisk havde hun ikke selv den store erfaring på området, men med en god portion nysgerrighed og stædighed kommer man langt.

”Det har været noget af en mundfuld, men jeg synes egentlig, at resultatet er blevet helt hæderligt,” siger Heidi, ”og jeg glæder mig rigtig meget til at udvikle og udbygge min hjemmeside til glæde for både eksisterende og nye kunder.”

Når man kommer ind i butikken hos Heidi, bemærker man straks det intime og overskuelige univers. Her føler man sig tryg og velkommen.

Udvalget er til at overskue, men der er masser af bøjler at vælge imellem.
Der er kun få størrelser af hver enkelt style, så man ikke får det samme outfit som 50 andre i byen.


Foto: Privat // Heidi Nymark Jespersen 

”Nu er det ikke sådan, at det bare er sort uheld, hvis éns størrelse er udsolgt med det samme,” siger Heidi.

”Jeg går langt for mine kunder og gør alt for at skaffe netop den størrelse hjem, de skal bruge. Det gælder også andre specielle ønsker, - jeg elsker at gå på opdagelse hos mine leverandører efter anderledes outfits.”

Heidi er kompromisløs på den gode måde. Hun går rigtig langt for at præsentere sine kunder for nogle lækre og moderigtige styles i gode kvaliteter, der er håndplukket af hende selv.

Hvis et mærke skuffer i forhold til kvaliteten, så er det simpelthen ikke længere at finde i butikken.
Hun fokuserer også på, at hendes produkter skal være produceret under ordentlige forhold og med hensyntagen til miljøet.

”Det er MIN butik på godt og ondt. Kan man ikke lide mig og min stil, så er det nok lidt problematisk,” siger Heidi med et glimt i øjet.


Foto: Privat // Heidi Nymark Jespersen 

Det gode humør ligger i det hele taget højt på listen med butikkens værdisæt. Sammen med trygheden og den personlige betjening giver det kunden en helt unik oplevelse at handle i Heiny Boutique. Heidi har et motto, der hedder: ”Mine kunder skal føle sig værdsat, hørt og velbehandlet”.

Det gælder både i butikken i Vejle og i den meget velassorterede webshop.

Følg med på Heiny Boutiques hjemmeside eller på deres Facebookside

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Heidi Nymark Jespersen // Heiny Boutique