TOP CLINIC tilbyder al behandling fra top til tå

Indehaver Else Møller Larsen i klinikken (Foto: TOP CLINIC)
Profilbillede

Inde i en hyggelig gård ved Nørregade, finder du hudplejeklinikken TOP CLINIC, der tilbyder al tænkelig behandling fra top til tå. Indehaver Else Møller Larsen startede klinikken ved årtusindskiftet, men den findes stadig, og den er kun blevet større.

Men hvad er historien så bag? For Else Møller Larsen startede egentlig med at arbejde som teknisk assistent i et ingeniørfirmas salgsafdeling, og i hendes fritid arbejdede hun som selvstændig, hvor hun solgte børnetøj.

Derudover havde hun en merkonomuddannelse, der gav hende erfaring inden for økonomi og markedsføring, som gjorde hende klar til at starte sit eget, da hun først var blevet kosmetiker.

"Jeg startede TOP CLINIC op samme år, som jeg var færdig med min statsanerkendte uddanelse til kosmetiker, hvilket var i år 2000. Da jeg var færdig med min uddannelse, havde jeg fået tilbudt et job som kosmetiker dét sted, hvor jeg havde været ude i praktik, men valgte at springe fra og startede i stedet for min egen virksomhed."

"Klinikken er vokset godt siden år 2000. Vi er flyttet to gange for at få mere plads. I dag har vi en klinik på næsten 300 m2, hvor der tilmed er et stort butiksområde med nogle af markedets mest efterspurgte produkter."

Meget er sket siden 2000
Man gør uden tvivl nogle ting rigtigt, når man har en forretning der har eksisteret i over 20 år, og det har TOP CLINIC. Else Møller Larsen vurderer, at det i høj grad skyldes evnen til at følge med i markedets udvikling.

"Der er sket meget gennem de mere end 20 år, som jeg har været selvstændig. Der kræves mere af både produkter og behandlinger. Vi vil ikke blot forkæle, men skabe flotte resultater. Vi har fulgt med tiden og har investeret en del i apparaturer, hvormed vi kan gøre en forskel sammen med de klinisk dokumenterede produkter, som vi tilbyder vores kunder."

TOP CLINIC råder over seks statsanerkendte kosmetikere, hvoraf flere af pigerne har taget efteruddannelser, som for eksempel negletekniker, mikropigmentist med videre. For at følge udviklingen deltager de også på forskellige messer i udlandet, hvert år, og får derigennem masser af ny inspiration.

Særligt én investering har vækket særlig begejstring i TOP CLINIC, efter de tilbage i 2018 var på beautymesse i Bologna.

"I 2018 kom jeg hjem fra en Beautymesse i Bologna med en fantastisk creme, Sorberbia Spirit. Sorberbia serien udvikler sig langsomt og fra nu 3 produkter forventer vi endnu 3 produkter i denne serie i år. Det viste sig at være den bedste investering vi har gjort. Soberbia serien er i dag vores mest solgte og genkøbte produkter."

Samme år valgte Else at åbne hendes B2B-webshop, TOP CLINIC Selected, hvorfra der blandt andet sælges luksuriøse og veganske produkter fra VOESH og Real Rebel Luxury Lip Balm, til andre klinikker, frisører og fodterapeuter. 

TOP CLINIC tilbyder alt indenfor skønhedsbranchen
Men selvom Vejle har mange skønhedsklinikker, og TOP CLINIC overordnet set ikke adskiller sig meget fra andre, så står de bare stadig utroligt klart i billedet. Else Møller Larsen har fuld respekt for byens andre klinikker, fordi klinikkerne hver især har deres egne nicher og behandlinger.

Men alligevel kan TOP CLINIC noget de fleste ikke kan - de tilbyder alt fra top til tå.

"Vi kan tilbyde vores kunder næsten alt indenfor skønhedsbranchen. Det vi ikke selv kan, har vi gæstebehandlere til. Af gæstebehandlere, som vi har tilknyttet, er en fysiurgisk massør, en sygeplejerske som tilbyder behandlinger med fillers og også en sygeplejerske som tilbyder behandling med laser – for varig hårreduktion, fjernelse af karsprængninger i ansigtet og på benene, anti-age behandlinger mv."

Hos TOP CLINIC er det også muligt at booke til en gratis hudanalyse, hvor de giver en potent vejledning i produkter, og hvor de taler behandlinger, som kan anbefales for at komme helt i mål med sine ønsker for en fin hud.

Det kan man booke på TOP CLINICs hjemmeside, hvor man også kan se deres store udvalg af hudplejeprodukter.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Else Møller Larsen, Indehaver af TOP CLINIC
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk