Træt af “kalkunhud”? Profhilo kan hjælpe dig!

Profilbillede
dato

Når vi bliver ældre, mister vores hud elasticiteten. Det betyder, at vi sommetider kan opleve det såkaldte “kalkunhud” i ansigtet og på halsen. Det kan også opstå som løs hud omkring vores armhule eller hængehud på overarmene, når vi løfter dem. “Kalkunhud” kommer i mange størrelser og forskellige steder på kroppen.

Vi skal ikke langt op i alder, før vores hud mister sin elasticitet, vores fedtvæv forsvinder, og produktionen af kollagene fibre, som før var på sit højeste, er faldende. Det er altså helt naturligt, at vores hud begynder at hænge lidt med tiden. Men der findes selvfølgelig en behandling, som kan hjælpe din hud med at regenerere og booste sig selv. Den behandling kaldes Profhilo.

Hvad er Profhilo?

Profhilo er en ikke-stabiliseret hyaluronsyre, der er udviklet med NAHYCO-teknologi, som er patenteret. Hyaluronsyren, der bliver injiceret, har en af de højeste koncentrationer og sammen med den specielle injektionsteknik, gør det, at Profhilo selv finder sin vej til de områderne, der skal udjævnes. Men virker det mon på mig? Profhilo har en foryngende effekt på alle celletyper, og derfor er din krop heller ingen undtagelse.

Profhilo-gelen giver dine kollagene fibre et boost, så de bliver boostet og samtidig forynger og binder fugten. Man kan altså sige, at injektionen af sukkerstoffet hyaluronsyre giver din hud det boost, som den manglede for at starte en naturlig foryngelsesproces.

På mange måder minder Profhilo meget om Restylane og andre typer filler, der oftest bliver brugt i forbindelse med at tilføje volume. Men da Profhilo er ikke-stabiliseret, så betyder det, at den ikke tilføjer yderligere volume, når den bliver injiceret. I stedet finder den automatisk de såkaldte tørhedslinjer og udfylder dem.

Hvilke steder på kroppen kan Profhilo bruges?

Profhilo anbefales primært til områder i ansigtet, på halsen, hænder, arme og stykket over dit bryst. Går du dog med tankerne om at få “strammet” huden op andre steder, så bør du blot snakke med din foretrukne klinik, da der findes andre typer behandlinger, der vil være oplagte til netop det ønskede område.

Hvornår kan jeg se resultatet?

Da vores hud og kroppe er forskellige, kan det variere. Dog kan det forventes, at du efter en måneds tid kan begynde at se resultater. Det skyldes, at Profhilo integreres i din hud efter behandlingen og de næste fire uger frem. Det er altså i denne periode, at din kollagen og elastin påvirkes. Efterfølgende kan det forventes, at en behandling holder i 6-8 måneder. Dog kommer det som altid an på din huds tilstand, hvor du skal behandles og din alder.


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen