På Vejle Center Hotel, lige ved ådalen, serverer de ikke bare en prisvenlig, men også både overdådig og klimavenlig brunch. Desuden kombineres bæredygtighed med en a la carte-menu i restauranten. Og hvordan kan alt det så lige netop lade sig gøre?
Åen blinker i nærheden af Vejle Center Hotel. Og når du går, løber eller cykler, er et besøg i restauranten oplagt, hvis du har behov for en enkel luksusoplevelse tæt ved det grønne engdrag.
Hotelrestauranten er særlig, et besøg i den er en afdæmpet, behagelig oplevelse. Den er forbundet med en anden ro og stemning end de travle caféer i byen.
Livsnyderen, der bestiller brunch på Vejle Center Hotel, søndag mellem 8.00 og 11.00, får gratis refills på kaffe, te og juice. Om aftenen er der en a la carte-menu. Og den kan nydes, hvis du befinder dig tæt på hotellet efter en romantisk tusmørketur.
Filosofien bag stedet er, at alle er velkomne. Priserne på både menu og brunch er rimelige, for Vejle Center Hotel har god plads. Hotellets smagfulde stil og indbydende hotelrestaurant er ikke en forhindring for gæstfriheden.
Og det er ikke kun livsnydelsen, der er i centrum. Hotellet har værdierne i orden, for deres klimatiltag er certificerede, så du forlader stedet med ren samvittighed.
Forklaringen på, hvordan det kan lade sig gøre, har hotelchef Jesper A. Sørensen:
”Vi er certificeret via Green Key og det betyder, at vi følger verdensmål 6, 7 og 12, der går ud på at mindske klimaaftrykket via vand- og el-besparende initiativer og desuden bæredygtigt forbrug og produktion."
”Det gør vi helt konkret ved vand-spare-filtre i cisterner og vandhaner. Og vi gør det ved meget klare retningslinjer omkring madspild i køkken og restaurant. Vi nærmer os også snart 100% i LED-belysning på hotellet. Og det grønne fokus er vi helt bevidste om i snart sagt alt, hvad vi gør.”
Foto: Vejle Center Hotel // Vejle Center Hotel
Den grønne omstilling er et hovedfokus
”Vi gør vores for, at der er adgang for alle, men med klar bevidsthed om bæredygtighed. Den natur vi har, passer vi på. Den er jo lige uden for døren.”
Jesper A. Sørensen uddyber omhyggeligt, hvordan de lever op til certifikatet og mindsker madspild i restauranten.
”I en buffeterne har vi små fade, og dem fylder vi hele tiden op. Ved a la carte-menuen bruger vi portionsanretninger, og det gør, at alting altid er friskt og indbydende,"
”På den måde går meget få fødevarer til spilde, og folk spiser hvad de kan, uden at få mad op på tallerkenen, der har stået længe.”
Ikke kun miljøet er i fokus hos Vejle Center Hotel, der bliver også lagt et stort fokus på, at tilgængeligheden og faciliteterne er i top, til en fair pris.
”Vi er desuden et alsidigt hotel, så de tilbud vi har, passer til mange segmenter og så selvfølgelig til folk i området."
”Vi har særligt fokus på konferencer, og der har vi de mødefaciliteter, der skal til: Gratis parkering, en kilometers adgang til offentlig transport, en god hotelbar, og adgang til træningsfaciliteter, hvis der ikke er tid til gåturen. Og alle opholdene ligger inden for en overskuelig prisramme.”
Jesper A. Sørensen fortæller også, at den forretningsrejsende, håndværkeren på en tur til Vejle, kulturhipsteren, den naturinteresserede, og sportsudøveren, som cykler eller vandrer, er velkomne på Vejle Center Hotel. Og man kan desuden holde sin fest eller reception på hotellet.
For med hotellets fokus på de tre verdensmål er samvittigheden grøn og i orden. Vejle Center Hotel har med andre ord fingeren på pulsen i den bæredygtige omstillingsbølge.
Se mere om Vejle Center Hotel på deres hjemmeside og Facebookside.
Foto: Vejle Center Hotel // Vejle Center Hotel
Foto: Vejle Center Hotel // Vejle Center Hotel