Vejle Center Hotel har annonceret en ledig stilling for en dygtig køkkensouschef.
Hotellet, kendt for sin fremragende service og lækre mad, søger en person, der er uddannet kok, fagligt velfunderet og sætter en ære i at give gæsterne en perfekt syns- og smagsoplevelse.
Den ideelle kandidat vil være en person, der har en intention om at gøre en positiv forskel og yde sit bedste over for sine kollegaer. Evnen til at bevare overblikket i stressede situationer, samarbejde på tværs af alle afdelinger og se en fordel i at have et varieret arbejdskema med skiftende arbejdstider er også vigtige kvalifikationer. Erfaring fra en lignende stilling vil være en fordel.
Arbejdsopgaverne vil omfatte alt fra a la carte og selskaber til konferencer med 2-200 kuverter, morgenbuffet samt planlægning og koordinering af køkkenets daglige drift i samarbejde med køkkenchefen.
Vejle Center Hotel tilbyder en selvstændig stilling, hvor den nye køkkensouschef sammen med sine kollegaer forventes at skabe resultater, som kan ses og mærkes.
Hotellet har en flad organisationsstruktur med fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling. Derudover tilbyder de ordnede arbejdsforhold, en god arbejdsplan, et lederteam bestående af køkkenchef og en souschef samt gode udviklingsmuligheder.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte køkkenchef Henrik Skov på henrik.s@vejlecenterhotel.dk.
Ansøgninger med CV skal sendes hurtigst muligt til direktør Gitte Habekost Koch på gitte.h@vejlecenterhotel.dk.
Tiltrædelse er snarest muligt.