Vejle: Erhvervstræf vender tilbage efter to års pause

Profilbillede

Efter to års ufrivillig coronapause vender DI Trekantområdets erhvervstræf nu tilbage igen.

"Vi er rigtig glade for, at vi igen kan mødes i samme rum fysisk, for hvis der er noget tiden kalder på, så er det sammenhold," siger formanden for DI Trekantområdet, adm. direktør Carsten Kind, Interacoustics A/S.

På erhvervstræffet mødes områdets virksomhedsledere for at drøfte lokal erhvervspolitik og aktuelle udfordringer for virksomhederne.

Grøn omstilling og digitalisering og ikke mindst kombinationen af de to ting er på dagsordenen på erhvervstræffet. Branchedirektør og ansvarlig for digitalisering i DI, Rikke Hougaard Zeberg, er på talerstolen for at fortælle om digitaliseringens mange muligheder for at hjælpe virksomhederne med at blive mere produktive og konkurrencedygtige.

På programmet er også en debat, om hvordan virksomhederne i højere grad kan udnytte digitalisering og automation med f.eks. anvendelse af robotter. Her deltager CEO Michael Nielsen, Beckhoff ApS, Vice President Bjarne Søndergaard, Alfa Laval Kolding og Rikke Hougaard Zeberg.

Nye teknologiske løsninger bliver helt afgørende for at nå de fælles, ambitiøse klimamål – det gælder bl.a. power-to-X. Søren Schmidt Thomsen, sekretariatschef i Triangle Energy Alliance, fortæller om mulighederne i den forbindelse i trekantområdet.

Endelig er Billund Lufthavns adm. direktør Jan Hesselund på programmet for at fortælle om dansk luftfart i en forandringstid.

Kilde: DI Trekantområdet