Vejle får eksklusivt hotel med specielt koncept

Profilbillede

2023 er året, hvor Vejle bliver et eksklusivt hotel rigere.

Her kommer kæden Zleep og byder ind med et friskt hotel-koncept, der ikke alene byder på luksuriøse suiter, men også hele lejligheder ved længere tids ophold. Måske et sandt trækplaster for byen?

Du kender konceptet: rejsende, et hotel, en overnatning, et tjek ud. Her kan vi så igen tale om, hvordan stilen er og indretningen, beliggenheden og prisen.

Nogle hoteller er dog ikke blot en overnatning – de er også en oplevelse. Mon ikke det bliver tilfældet med det nye Zleep hotel, der er planer om på Havneøen i Vejle?

Vejle bliver nemlig næst i rækken af denne kædes nye tiltag, hvor der altså i 2023 forventes et ekstra lækkert hotel opført i Vejle – tilmed med et lidt anderledes koncept.

Luksuriøse suiter, lejligheder og udsigtsterrasse

Først og fremmest byder beliggenheden på en enestående udsigt. Det kommende Zleep hotel kommer nemlig til at ligge på Vejles Havneø.

Hotellet kommer dermed til at byde på et enestående view fra den planlagte udsigtsterrasse på øverste etage. Her er der ligeledes planer om loungeområde.

Suiterne, der er luksuriøst indrettet, kommer også til at byde på smarte og praktiske køkkenfaciliteter – de såkaldte Zleep Living værelser.

For de, der måtte ønske et længerevarende ophold, så byder hotellet også på Stay konceptet. Her kan du leje eksklusiv møbleret lejlighed på helt op til 200 m2.

Mon ikke det bliver et sandt trækplaster for byens mange besøgende med hang til overnatning?

Kilde: Zleep Hotels