Vejle HK-kvinderne snuppede en uafgjort i kampens sidste sekunder mod Aarhus Fremad

Foto: Vejle Håndbold Klub - 3. Division Kvinder.
Profilbillede
dato

Vejle HK's 3. divisionskvinder sikrede sig et dramatisk enkelt point i torsdagens intense opgør mod Aarhus Fremad, hvor kampen endte 21-21 takket være en scoring i sidste sekund.

Kampen var et opgør mellem to formstærke hold, hvor revanchen var på spil efter at Aarhus Fremad vandt det seneste indbyrdes møde før jul.

Vejle-træner Peter Thuun-Hansen delte sine tanker om kampen:

"I optakten til kampen var et af de store fokuspunkter, at vi gerne ville have en god start på kampen, da det i de sidste par kampe har været en udfordring. Og den start får vi, hvor vi kommer foran med 2 mål ret hurtigt. Halvlegen bar også tydeligt præg af, at det var to rigtig gode mandskaber, med mange kvaliteter, gode forsvar og gode målmænd."

I anden halvleg oplevede Vejle en udfordrende periode, men holdets utrættelige kampgejst og ændringer i forsvaret vendte spillet.

"Igen må jeg bare udtrykke den største respekt for pigernes utrolige evne til aldrig at give op og blive ved med at kæmpe og tro på projektet. Vi finder nøglen i forsvaret midt i halvlegen, man kan godt sige, at det nærmest var en mur lavet af beton, der skulle brydes igennem."

"Vi havde overtaget i sidste del af kampen på stort set alle punkter, kun Aarhus Fremads forsvar stod i vejen for, at det kunne blive en sikker sejr. Slutfasen blev hektisk, og det var små marginaler, der kunne afgøre tingene til sidst. Aarhus Fremad var foran med 1 mål med ca. 10 sekunder tilbage, hvor Sofie HP i hendes vanlige fighterstil smed bolden i mål til resultatet 21-21."

Thuun-Hansen havde særlig ros til overs for Sofie HP, Louise Sundbøll og Louise Holbæk.

"Ingen tvivl om, at Sofie HP er en super vigtig spiller for os i de pressede situationer, og hun viser, at vi kan regne og stole på hende. En vigtig årsag til vores Betonforsvar i anden halvleg var vores to dræbermaskiner Louise Sundbøll og Louise Holbæk, der delte de tæsk ud, vi havde brug for."

Næste kamp for Vejle HK er fredag 15. marts, hvor de skal møde Rækker Mølle Håndbold 2 på Rækker Mølle-Hallen. Der er kampstart kl. 20:15.

Kampens resultat: 21-21 til Aarhus Fremad
Række: 3. Division Kvinder

Kilde: Træner Peter Thuun-Hansen, Vejle Håndbold Klub - 3. Division Kvinder