Vejle Kammeraterne løber ind i hjemmenederlag

Profilbillede
dato

Søndag formiddag skulle Vejle Kammeraterne U16-drenge forsøge at bygge videre på sidste uges triumf, da Stensballe IK gæstede Søndre Stadion.

I sidste uge vandt Vejle Kammeraternes U16-drenge deres første sejr i over et år, derfor var det et mandskab, der havde glæde i skoene, da Stensballe IK kom på besøg søndag formiddag.

Desværre for hjemmeholdet skulle glædesrusen ikke holde weekenden ud på Søndre stadion.

Det blev faktisk til lidt af en magtdemonstration, da gæsterne fra Horsens havde taget det skarpe skyts med til Vejle.

Fra start af blev det klart, at gæsterne ikke blot var kommet for at danse. Da Vejle Kammeraterne endelig kommer på tavlen i anden halvleg, er det en scoring til 1-4 af Gustav Gubi, så intet mere end et trøstemål. Det samme var scenariet lidt senere i anden halvleg, hvor det faktisk er Gubi igen, der er på færde, men da han scorer til 2-5, var det stadig cementeret, at det kun var for at pynte på resultatet. Kampens resultat blev også 2-5 til stor skuffelse for cheftræner Klaus Johannesen.

"Jeg er ikke tilfreds, vi ydede ikke den indsats der skal til for at vinde fodboldkampe. Det ville have været rart med nogle udskiftere, da vi slet ikke var til stede i første halvleg - Anden halvleg var bedre, vi kom bedre med, men var overmatchet især på banens midte, hvilket gjorde vi hele tiden haltede efter," udtaler Klaus Johannesen

Generelt en optræden der kommer til at gå i glemmebogen for Kammeraterne, der stadig ligger sidst i ligaen.

Kilde: Cheftræner Klaus Johannesen