Vejle Kammeraterne sejrer trods fodfejl i første kamp

dato

Vejle Kammeraternes første kamp i serie 6 skulle stå på udebane mod puljens tophold Erritsø GIF, der blev nedkæmpet lørdag eftermiddag.

Vejle Kammeraternes serie 6-hold var med vikarierende træner Marcus Kondrup Nielsen i trænersædet til lørdagens topopgør mod Erritsø GIF.

Heldigvis for den vikarierende træner havde udebaneholdet havde medbragt det skarpe skyts til Erritsø Idrætscenter.

Det var dog ikke kun fryd og gammen fra start, da Erritsø rent faktisk bringer sig i foran efter ti minutters spil. Men et par taktiske ændringer og omrokeringer gjorde, at kampen derfra blev en ensidet affære, der bød på et hattrick fra Kammeraternes Rami Ismail.

For blot 20 minutter senere får Kammeraternes Jakob Willatzen udlignet på en assist af David Andreasen. Kun fire minutter skal der yderligere gå, før Vejle får tildelt et straffespark som Rami Ismail sparker i netmaskerne til pauseresultatet 1-2, og så var målfesten igang.

Næste mål falder i anden halvleg, hvor selvsamme Rami udbygger føringen til 1-3 i det 65' spilminut. Scoringen får dog ikke lov til at stå i lang tid, da Erritsø får reduceret føringen til 2-3 ti minutter senere. Reduceringens glæde er dog kortvarig for hjemmeholdet, og deres håb svinder ind, da Kammeraterne endnu en gang udbygger føringen til 2-4 - på Rami Ismail, der får sit hattrick.

Erritsø får dog et trøstemål fem minutter senere, kampen ender 3-4 til Vejle Kammeraterne, der ligger sig på førstepladsen til stor tilfredshed for vikarierende træner Marcus Kondrup Nielsen.

"Jeg er meget tilfreds. Vi lavede nogle taktiske ændringer, som ændrede kampens forløb. Vi spillede en rigtig god kamp, og hele holdet leverede en flot taktisk og disciplineret kamp. Vi var kampens bedste hold, og Erritsø var blot træningskegler, når vi foldede os ud," fortæller Marcus Kondrup til Vores Horsens.

Boldomgangen var en stor faktor til sejren ifølge Marcus Kondrup, der dog havde lidt ris til et par defensive blundere.

"Vi var gode til at spille på 1. Berøringen. På den måde flyttede vi hurtigt rundt og fik Erritsøs tunge mandskab til at løbe, hvilket skabte flere af vores flotte mål. Defensivt lavede vi dog for mange fejl, hvor Erritsø lavede 3 mål efter personlige fejl i defensiven."

Kilde: Marcus Kondrup Nielsen - Vikarierende træner