Vejles Bedste – Hvem stemmer du på?

Profilbillede
Anja Nielsen

Så er afstemningen om Vejles Bedste 2021 skudt i gang. Det er City Vejle, der forstår den tilbagevendende konkurrence, hvor byens erhvervsdrivende således kan nomineres. Der er traditionen tro hele fem kategorier, der skal stemmes i og stemmer du, så er du med i lodtrækningen om 20 gavekort. Vejles Bedste kåres d. 8. oktober.

Enhver by må være taknemmelig for den lange række af erhvervsdrivende, der er med til at gøre byen, hvad den er. Netop dette er Vejle Bedste med til at hylde.

Her kan byens borgere stemme på netop deres favoritter og ikke nok med det, så kan du som deltagende tilmed vinde gavekort til en af byens mange butikker.

Konkurrencen løber indtil d. 30. september – så er det slut med at stemme. Så har du en favorit, så er det nu, at du skal til tasterne for at kåre netop din yndlings erhvervsdrivende til Vejles Bedste 2021.

Bedste i fem kategorier

Konkurrencen er delt op i fem kategorier – du skal således stemme på én i hver kategori. Det drejer sig om kategorierne: Vejles Bedste Butik, Vejles Bedste Tøjbutik, Vejles Bedste Servicevirksomhed, Vejles Bedste Spisested/Café samt Vejles Bedste Special Butik. 

De 20 deltagere, der efterfølgende vinder et gavekort til én af byens mange butikker, får besked pr. mail d. 11. oktober. 

Selve vinderne af Vejles Bedste 2021 offentliggøres d. 8. oktober – og her kan de se frem til en behørig fejring.

Kilde: Redaktionen