Veloplagte og velspillende Vejle Kammeraterne vinder over Fredericia KFUM

Profilbillede
dato

Det var anden gang på blot fire dage, at Vejle Kammeraternes serie 3 hold tog imod Fredericia KFUM. Sidste kamp blev til en sejr, og denne gang var der ikke så meget at rafle om, da Fredericia blev sendt hjem med 4-0 i bagagen.

Lørdag eftermiddag var scenen sat til andet opgør på kun fire dage mellem Vejle Kammeraternes og Fredericia KFUM i Serie 3. Selvom kampene lå tæt mellem hinanden var opgøret alt andet end tæt.

Det var tydeligt fra start, at Kammeraterne mødt op for at vinde lørdagens opgør - og med stil endda. Lige fra første fløjt tog Vejle boldbesiddelsen og slap den nærmest ikke siden.

Efter knap 30 minutters spil forløste det fine spil sig, da Yannick Ebel puttede bolden i kassen til en føring på 1-0 til hjemmeholdet. Derfra måtte de fremmødte tilskuere vente indtil det sidste kvarter af anden halvleg, før der kom flere mål. Men så kom de også. Først scorede hjemmeholdets Jakob Willatzen til 2-0 i det 74' minut, og fem minutter senere stod den 3-0 på mål af Imad Al-Hirz. 2 minutter senere lukkede og slukkede Berat Arikan kampen med scoringen til 4-0 i det 81' spilminut, der også blev kampens resultat.

Vejle Kammeraternes cheftræner Sean Møller var klart tilfreds med den overlegne indsats, hvor Kammeraterne osede af selvtillid og tålmodighed i det opbyggende spil.

"Tålmodigheden på bolden blandt vores defensive spillere samt en stor portion energi - især fra vores centrale midtbanespillere var udslagsgivende i dag. Vi får sat rigtig mange afleveringer sammen, og modstanderen løber rigtig meget efter vores pasninger i dag. Dette var en del af gameplanen at lade modstanderne bruge sin energi på at løbe efter bolden. Derfor kører vi dem også over de sidste 20 minutter i dag med 3 scoringer."

Blandt spillerne var der en jubilar, da Ezz El-Hassan rundede 100 kampe for Vejle Kammeraternes førstehold. Det skulle selvfølgelig belønnes med blomster - og 3 point.

Af lørdagens præstationer fremhævede cheftræner Sean Møller især Abdul Estalefi for sin fremragende ageren i bagkæden og Mohammad Kais' fighter vilje.

"Abdul Estalefi er rolig i alt, hvad han gør - generelt bare bundhamrende solid. Mohammad Kais bliver fortjent kampens spiller og bringer så meget energi og vilje ind i hver enkelt duel. Virkelig en vigtig spiller for os."

Hvem scorede kampens mål, og hvornår?

28’ 1-0 Yannick Ebel

74’ 2-0 Jakob Willatzen

79’ 3-0 Imad Al-Hirz

81’ 4-0 Berat Arikan

Kilde: Sean Møller, Cheftræner