BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Til kunde hos The Cantina i Trekantsområdet søger vi en køkkenchef til produktion af frokostordninger og kantinebespisning .
Vi driver til dagligt 16 køkkener og kantiner i Danmark. Vores passion er god mad af kvalitetsråvarer, økologi, bæredygtighed og ESG.
Hvem er du?
Vi forventer, du er uddannet indenfor branchen og har solid erfaring med madlavning i store mængder. Du har en stor passion for mad af høj kvalitet, og du værdsætter gode og friske råvarer. Derudover er det en forudsætning, at du synes sundhed, omtanke for miljøet og god smag går hånd i hånd.
Du er udadvendt og god til at samarbejde, både med dine kolleger i køkkenet og vores øvrige medarbejdere. Du har overskud og formår at bevare overblikket og det gode humør, også når det går rigtig stærkt. Du har kendskab til varebestilling og daglig ledelse af køkkenet.
Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:
- Dagligt ansvar for køkkenets drift og er aktiv i produktionen
- Daglig ledelse og udvikling af afdelingens 4 medarbejdere
- At gå forrest – ”leading by example”
- Løbende kvalitetssikring og udvikling af drift og processer i køkkenet
- Kontrol af råvarer
- Udvikling af menuer samt koncepter for alle serveringer
- At sikre en høj grad af trivsel blandt medarbejderne
- Varebestilling
- Egenkontrol
Ansøgning
Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte salgschef Casper Brix på tlf. 51808530.
Lyder stillingen som noget for dig, kan du søge stillingen via linket.
Vi glæder os til at høre fra dig.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Vejle Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
The Cantina ApS, Ulvehavevej, 61, 7100 Vejle
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 27-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5937490