Bendorf gik forrest da Vejle-pigerne tog alle tre point i VB Parken

Camilla Bendorf spillede en flot kamp i torsdagens VB-sejr (Foto: Privat)
Profilbillede

Vejle Boldklub's 2. divisionspiger formåede torsdag at sikre sig en imponerende 1-0-sejr over Aalborg Freja i VB Parken.

Cheftræner Jørgen Tand Sørensen var ovenud tilfreds med holdets præstation og havde følgende kommentar til den vigtige sejr:

“JA TAK, vi gjorde det sgu! Vi havde udarbejdet en gameplan, som blev fulgt til punkt og prikke. Det er fantastisk at være træner for dette hold, som bare er villige til at knokle, som de gjorde i dag. Med tre afbud til dagens kamp var vi nødt til at justere taktikken. Og wow, en indsats over hele linjen. Det var trætte spillere der skulle synge sejresangen.”

Hvad var det, der lykkes for jer i dag?

“Vi skulle løbe den ekstra meter idag som det krævede at slå Aalborg. Alle skulle bidrage som et hold og det lykkes bare over hele linjen.”

Cheftræneren ønskede også at fremhæve Camilla for hendes præstation i forsvaret:

“Camilla blev rykket ned i forsvaret, og hun klarede opgaven til perfektion. Hun var altid der, hvor hun skulle være, når det brændte på.”

Vejle Boldklub's sejr over Aalborg Freja var et resultat af en velsammensat gameplan og en kollektiv indsats fra trætte, men dedikerede spillere. Cheftræner Jørgen Tand Sørensen og holdet kan være stolte af deres præstation og ser frem til kommende kampe med fornyet selvtillid.

Med hjemmesejren i hus kan Vejle B nu se frem til, at de i den kommende runde møder Brabrand IF på Brabrand IF's Idrætsanlæg tirsdag den 30. maj klokken 18:45.

Kampens resultat: 1-0 til Vejle B
Række: Kvinder 2. Division Slutspil

Kilde: Cheftræner Jørgen Tand Sørensen, Vejle B - Kvinder 2. Division Slutspil