Bredballe IF sejrer over Aarhus 1900: "Jeg er så sindssygt stolt af den her gruppe"

Foto: Efter en hård kamp formåede Bredballe IF at vinde med 2-0 og sikrede sig dermed tre vigtige point..
Profilbillede
dato

Søndag blev en mindeværdig dag for Bredballe IF's Jyllandsserie-herrer, der drog til Fort Langenæs for at møde Aarhus 1900. Efter en hård kamp formåede Bredballe IF at vinde med 2-0 og sikrede sig dermed tre vigtige point.

Efter kampen udtalte cheftræner Ronni Laursen sig med stolthed om holdets præstation:

“Med de forberedelser - eller mangel på samme - vi havde op til denne kamp, er jeg så sindssygt stolt af den her gruppe. Vi formår at omsætte den lidt anderledes optakt til kampen til noget positivt, og bruger det i stedet som brænde på bålet ift. motivationen til kampen.”

Laursen fremhævede den taktiske tilgang som afgørende for sejren: 

“Vi vidste godt hvad der ventede os på Fort Langenæs - en hårdt fysisk spillende modstander, som vil spille primitivt på en horribel dårlig fodboldbane. Derfor ændrede vi også vores mindset, og fokuserede på at stå kompakt i vores defensive struktur, og selv spille direkte når vi havde bolden - og det lykkedes til topkarakter.”

“Derudover var der et usædvanlig højt energiniveau og gejst på holdet i dag, som tydeligt kunne mærkes fra første spilleminut. Det tror jeg også er en af årsagerne til, at vi hiver alle 3 point med hjem til Vejle.”

Træneren roste især midtbanespilleren Christian Jacobsen for hans præstation: 

“Jeg er nødt til at fremhæve en Christian Jacobsen, som bare ejer midtbanen i dag. Christian er fast mand på vores Serie 2-hold, men har de sidste par kampe bevist sig som en vigtig spiller på klubbens førstehold. Det var lige en kamp for ham i dag, med masser af fight og vilje, og hvor der skulle pumpes noget energi ind i holdet. Top top præstation af Chriller.”

Efter sejren retter Bredballe IF nu fokus mod næste udfordring mod Odder IGF på mandag den 20. maj på BAUHAUS Park

Kampens resultat: 0-2 til Bredballe IF
Række: HERRER JYLLANDSSERIEN 1 - FORÅR 2024, PULJE 2

Mål
12'0-1Alvin Huseinovic
54'0-2Rasmus Bech Andersen
Kilde: Cheftræner Ronni Laursen, Bredballe IF - HERRER JYLLANDSSERIEN 1 - FORÅR 2024, PULJE 2