Bredballe IF triumferer nok engang og vinder Jyllandsserien: "Vi dominerer fra start til slut"

Foto: Bredballe IF: Vindere af Herrer Jyllandsserien 1.
Profilbillede
dato

Bredballe IF sikrede sig en vigtig sejr, da de tog imod Aarhus 1900 på hjemmebane. Kampen endte med en 2-0 sejr til hjemmeholdet, der formåede at dominere kampen fra start til slut.

Det var efter 56 minutter, at Bredballe IF fik åbnet scoringen. Målscoreren var Victor V. Westborg, der formåede at bringe hjemmeholdet i front. I minut 67 udbyggede Kasper Sommerstedt føringen til 2-0, hvilket også blev kampens endelige resultat.

Træneren for Bredballe IF, Ronni Laursen, var meget tilfreds med holdets præstation. Han roste især holdets defensive indsats og skarphed i begge felter. Laursen påpegede, at dette har været kendetegnende for hele sæsonen

“Vi dominerer kampen fra start til slut, og jeg kan ikke erindre en chance imod eget mål. Det har været meget kendetegnene for hele sæsonen, hvor vi har stået solidt i de defensive rækker, og vist skarphed i begge felter. Det er i høj grad det som har været medvirkende til, at vi nu ser tilbage på en efterårssæson hvor vi slutter på 1. pladsen, med en imponerende målscorer på 27-8.”

Træneren fremhævede også Jonas Duedahl, der normalt spiller på holdets Serie 2-hold. Duedahl trådte ind som substitut i midterforsvaret og leverede en fejlfri præstation.

“Det siger noget om hele vores struktur, sportslige setup og talentfulde spillere at en spiller fra andet holdet træder ind og leverer fra øverste hylde, i så vigtig en kamp.”

Bredballe IF lykkedes også med at lukke ned defensivt og viste endnu engang, at de er et svært hold at spille imod. Holdet formåede desuden at tilpasse sig nogle ting i pausen, hvilket gjorde dem endnu bedre på bolden og skabte flotte og velspillede angreb.

Stort tillykke til Bredballe IF med at vinde Jyllandsserien!

Kampens resultat: 2-0 til Bredballe IF
Række: Herrer Jyllandsserien 1

Kilde: Cheftræner Ronni Laursen, Bredballe IF - Herrer Jyllandsserien 1