Det høje niveau udeblev da Skibet hentede uafgjort

Christian Sørensen blev kampens spiller for Skibet IF (Foto: H. Larsen)
Profilbillede

Universal Parken lagde græs til lørdagens opgør, da mandskabet fra Skibet IF mødte Gauerslund IF i en sand styrkeprøve på hjemmebane.

Det lykkedes Skibet IF at banke et enkelt mål i kassen, men holdet måtte desværre nøjes med det ene point. Træner Henrik Larsen forklarer:

“Jeg er irriteret over at vi spiller under niveau. Alt for mange forkerte beslutning i vigtige dele af kampen, og så spiller Gauerslund en god kamp. Skulle kampen have haft en vinder, så var det Torbens Stauns mandskab. Vi er dog ved at stjæle tre point til sidst, men misbruger chancen.”

Skibet IF spillede under niveau, hvilket giver plads til forbedringer, mener Henrik Larsen:

“Vi skal have de sidste 20% på, og så skal vi slippe håndbremsen. Et så godt hold som vores er, så må vi ikke falde så meget i niveau.”

Det uafgjorte resultat betyder, at Skibet IF noterer ét enkelt point på kontoen. Fra kampen fremhæver Larsen:

“Christian Sørensen gør det igen fremragende, og bliver kampens spiller. Desuden får endnu en 16-årig debut; Malte Kjærholm kommer ind i 2. halvleg. Der er “krummer” i den knægt! Hold øje med ham.”

Skibet IF spiller igen på lørdag den 24. september, hvor de møder Ammitsbøl/Egtved på Ødsted Stadion med kickoff klokken 15:30.

Kampens resultat: 1-1
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Træner Henrik Larsen, Skibet IF - Herrer Serie 2