Effektiv hudbehandling med SkinPen hos Cosmo Laser i Vejle

Påførelse af gele inden behandling (th.) og selve behandlingen (tv.)
Profilbillede
dato

Hos Cosmo Laser i Vejle tilbyder de nu en avanceret hudbehandling ved navn SkinPen Microneedling. SkinPen er klinisk dokumenteret til at behandle rynker, strækmærker, ujævn hudstruktur og ar fra akne. Behandlingen er velegnet for dig, der ønsker en jævnere hudstruktur og en fornyende effekt på huden.Denne Microneedling-behandling er den eneste, der er godkendt af FDA, hvilket understreger både sikkerhed og effektivitet. Lige nu tilbyder vi et særligt behandlingsforløb med tre behandlinger til kun 4000 kr. Normalprisen for tre behandlinger er 6000 kr.

SkinPen er specielt effektiv, hvis du ønsker at reducere dybere linjer, furer og arvæv. For optimal hudfornyelse og opstramning anbefales det at gennemgå 3-6 behandlinger med fire ugers mellemrum.

Er du i tvivl om, hvorvidt SkinPen er den rette behandling for dig?

Hos Cosmo Laser kan du altid booke en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi skræddersyr en behandlingsplan ud fra dine behov og ønsker. Kontakt os på telefonnummer 35394400 for at købe en behandling, få mere information eller booke en konsultation.

Kilde: Cosmo Laser - Vejle