Emin Demir strålede for Vejle FC i forløsende sejr

Gauerslund IF - Vejle FC (Foto: J. Jørgensen)
Profilbillede

Vejle FCs Serie 3-herrer lagde en målrettet indsats for dagen ved lørdagens opgør mod Gauerslund IF, da mandskabet besøgte Danbolig Arena Gauerslund.

Her lykkes det for Vejle FC at bringe sig sejrrigt ud af opgøret. Jacob Jørgensen knytter følgende ord til 0-2-resultatet:

“En forløsende sejr ovenpå to kampe hvor vi selv mener vi smed point. Så dejligt at komme tilbage på sporet igen med tre point og en foreløbig 1. plads. Vi spiller en masse god fodbold i dag, og vi var lige ved at vælge Jacob Roland fra Gauerslund som kampens spiller. For uden ham kassen var det gået helt galt for dem.”

Efter kampen siger den stolte cheftræner følgende:

“Emin Demir var alle steder i dag, og scorer også et flot mål. Han får en masse afslutninger på sit spil i dag, og burde nok også have haft et mål mere og et par assist. Men fremragende kamp af ham, og han blev fortjent man of the match."

"Resten af holdet spillede også godt og holdt hovedet koldt selvom vi ikke kunne få den ind over stregen til 0-2 i lang tid. Flot kamp generelt af holdet.”

Jacob uddyber:

“Vi tør at spille fodbold i dag, og der bliver løbet for hinanden. Vi spiller dem tynde mange gange, hvor vi bare skal putte den i kassen, men den lange mekaniker stod i vejen for os i deres mål. Og så var det en fornøjelse at se vi IKKE fik nogen kort i dag.”

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra Vejle FC hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder Hover IF lørdag den 1. oktober. Der er kampstart på Hover Stadion klokken 15:00.

Kampens resultat: 0-2 til Vejle FC
Række: Herrer Serie 3

Mål
14'0-1Emin Demir
87'0-2Yunis Samad

Billeder fra kampen


Gauerslund IF - Vejle FC (Foto: J. Jørgensen)

Kilde: Cheftræner Jacob Jørgensen, Vejle FC - Herrer Serie 3