Erfaren psykolog til neuroteamet i ambulatoriet i Vejle, Børne- og Ungdomspsykiatri Syddanmark, fast stilling

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du psykolog, autoriseret, og har du mangeårig erfaring med psykiatriske patienter, gerne børn og unge? Så er du måske vores nye psykolog i neuroteamet i ambulatoriet i Vejle? Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid, men vi er som regel imødekommende over for ønsker om lidt nedsat tid. Arbejdstiden ligger inden for ambulatoriets åbningstid, som er mellem kl 8 og 16 på hverdage. Der er flexaftale.

I ambulatoriet kommer du til at arbejde tæt sammen med andre faggrupper som sygeplejersker, læger, socialrådgivere og lægesekretærer. Vi arbejder på neuro-området med udredning og behandling af børn og unge i alderen 4-17 år, primært med adhd/autisme, og vi har stort fokus på inddragelse af netværket. Det er primært det team, som arbejder med de 14-17 årige, der har brug for dig lige nu. På grund af ændringen af målgrupper i Børne- og Ungdomspsykiatrien pr 1.9.2023 forventer vi dog at foretage nogle aldersmæssige justeringer i vores neuroteams – på sigt.

Der kan i perioder være opgaver på nogle af vores andre matrikler, fx supervision eller anden specialiseret rådgivning.

I hverdagen vil du både have selvstændigt ansvar for egne patienter og indgå tværfagligt samarbejde med henblik på diagnosticering og efterfølgende tilbagemelding til den unge og forældre. Der er regelmæssig kollegial sparring og supervision i personalegruppen, og du vil i begyndelsen have en mentor tilknyttet.

Ambulatoriet i Vejle har ca. 60 medarbejdere.

Dine opgaver bliver:

 • At varetage den psykologfaglige del af det ambulante udrednings- og behandlingsforløb, dvs.
psykologiske tests: primært begavelsestests og test af opmærksomhedsfunktioner. Desuden anamneseoptag, uddybende interviews med børn/unge og forældre samt tilbagemelding til patient, familie og netværk.

 • At deltage i tværfaglige behandlingskonferencer i neuroteamet og bidrage med psykologfaglig viden og sparring til teamets øvrige medlemmer
 • At formidle sager på netværksmøder med skole, PPR, sagsbehandlere i kommuner og andre relevante samarbejdspartnere
 • At indgå i samarbejde med primærsektoren (praktiserende læge, skole, kommune) om behandlingen
 • At være åben overfor at påtage dig opgaver, som kræver stort overblik og indsigt, som fx komplekse patientforløb, længerevarende supervisionsforløb og tværsektoriel sparring.
Dine kvalifikationer:

 • Du er autoriseret psykolog med bred og solid erfaring inden for det børne- og ungdomspsykiatriske område – især neuro-området, men også gerne med stor erfaring på det tværdiagnostiske felt.
 • Du går med stort engagement ind i det gode og involverende samarbejde med patienter og pårørende
 • Du er god til at bevare overblikket og strukturere dine arbejdsopgaver i en travl hverdag
 • Du er god til at samarbejde, hjælper gerne en kollega og er ikke bleg for at påtage dig komplekse opgaver.
 • Det, du ikke kan i forvejen, er der dygtige faglige ledere, der hjælper dig på vej med.
 • Du har kørekort
Vi tilbyder:

 • Supervision, intern undervisning, temadage
 • Gode udviklingsmuligheder
 • God intro
 • Mangfoldighed
 • Gode kollegaer, som har et højt fagligt ambitionsniveau, men også prioriterer tid til den kollegiale snak i frokostpausen.
Om afdelingen:

Børne- og Ungdomspsykiatri Syddanmark er fysisk placeret på fire matrikler, og ud over ambulatorier i Vejle, Esbjerg, Odense og Aabenraa rummer afdelingen døgnafsnit i Aabenraa og Odense samt dagafsnit i Esbjerg, Aabenraa og Odense. Der er en funktionsledelse bestående af en funktionsleder og en ledende overlæge tilknyttet hvert afsnit. I samarbejde med de faglige ledere varetager funktionsledelsen den daglige ledelse af afsnittene. Sammen understøtter de medarbejderne i løsningen af kerneopgaven.

Den overordnede ledelse for de fire matrikler varetages af afdelingsledelsen, bestående af en cheflæge, to chefsygeplejersker og en chefpsykolog (i opslag).

BUP Syddanmark er et resultat af en fusion mellem BUP Sydjylland og BUP Odense pr. 1.5.2023. Fusionen indebærer bl.a., at BUP-Syddanmark i løbet af efteråret 2023 vil tilpasse alderstrin, hvilket betyder, at de 18-19-årige patienter fremadrettet vil blive udredt og behandlet i Voksenpsykiatrien.

Du kan læse mere om afdelingen på hjemmesiden om Psykiatrien i Syddanmark.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte specialpsykolog Marie Søby, marie.soeby@rsyd.dk , eller funktionsleder Lisbeth Madsen, 2366 4333, lisbeth.madsen@rsyd.dk , hvis du vil vide mere.

Referencer: Efter aftale med dig tager vi reference umiddelbart efter samtalen, hvis vi vil indstille dig til ansættelse. Medbring derfor kontaktoplysninger på reference (en tidligere leder) til samtalen eller skriv dem i din ansøgning.

Løn- og ansættelsesvilkår: Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Danske Regioner.

Søg stillingen online via linket herunder. Ansøgningsfristen er den 22.6, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 28.6 om eftermiddagen. Tiltrædelse 1. august.

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børne- og ungdomspsykiatri Sydjylland (Vejle), Nordbanen 5, 7100 Vejle

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=198&ProjectId=225654&DepartmentId=7083&MediaId=2511&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5849687

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet