Ex-landsholdspiller tager over i Vejle Kammeraterne

Pr. 1. Januar 2023 har Vejle Kammeraterne ansat den tidligere divisionsspiller Samim Kohestani som ny cheftræner i klubben på Søndermarken. (Foto: S. Møller // Kolding IF)
Profilbillede
dato

Pr. 1. Januar 2023 har Vejle Kammeraterne ansat den tidligere divisionsspiller Samim Kohestani som ny cheftræner i klubben på Søndermarken. 

Vejle Kammeraterne er en klub i stor fremgang i disse år og nu tager klubben endnu et skridt i den retning med ansættelsen af en meget dygtig træner, som de kommende år skal løfte klubben sportsligt. 

Samim Kohestani er 29 år, et stort trænertalent og kommer til klubben med kæmpe erfaring fra sin egen aktive karriere som divisionsspiller i Kolding IF, samt landskampe for det afghanske landshold. 

Trods sin unge alder, så har Samim Kohestani allerede flere års erfaring som træner i elitemiljøet omkring U14-U19, samt senest som cheftræner for Kolding Boldklubs Serie 2-hold. 

Nu er projektet de kommende år, at rykke Vejle Kammeraterne videre fra Serie 3 og målsætningen er Serie 2 inden året er slut.  

Årets første træning i Vejle Kammeraterne er 28. Januar Kl. 14.00 og klubben forventer over 50 spillere til første træning; 

“Vi oplever en stor stabilitet og loyalitet blandt de spillere som er i klubben og vi har skabt et fantastisk klubmiljø med mange sociale aktiviteter. Og der er ingen tvivl om den stærke klubkultur også er medvirkende til at vi nu vil være mere ambitiøse på det sportslige,” udtaler seniorformand i Vejle Kammeraterne, Sean Møller. 

I sæsonen 2023 har Vejle Kammeraterne tre seniorhold med spillere i alderen 15-45 år. 

 Allerede i første weekend af februar spilles årets første træningskamp når Serie 2 holdet fra Vejle FC kommer på besøg lørdag d. 4/2 Kl. 16.15 på Danisol Park. 

Kilde: Vejle Kammeraterne
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.