Juhl Jensen havde flere store redninger men kunne ikke holde VB inde i kampen

Foto: Privat. Vibeke stod en flot kamp i VB-målet, på trods af at man indkasserede et nederlag
Profilbillede
dato

Solrød FC imponerede i dagens kamp mod VB, hvor de sikrede sig en overbevisende sejr på 3-0. Kampen fandt sted på Solrød Idrætscenter, og hjemmeholdet viste sig at være i topform.

Træneren for udeholdet, Jørgen Tand Sørensen, var klar over, hvad der ventede hans hold i kampen. Han mente, at de var godt forberedt på det verbale og mentale pres, som Solrød ville lægge på dem.

“Vi vidste hvad der ventede os i kampen. Og synes vi var godt forberedt på det verbale mentale pres som vi vidste Solrød ville komme med. Pigerne formåede at skille det fra. Vi rammer dog ikke helt niveau men fightede godt.”

Selvom VB ikke helt ramte deres niveau i lørdagens kamp, roste Jørgen Tand Sørensen holdets målmand, Vibeke Juhl Jensen, for hendes præstation i målet.

“Vibeke står en godkendt kamp med flere store redninger.”

Træneren fremhævede også holdets enkelte aktioner og gode pasninger over hele banen. Han var tilfreds med, hvordan spillerne udførte disse elementer i kampen.

Dog mente Jørgen Tand Sørensen, at holdet skal forbedre deres støtte til hinanden i deres pres. Han er dog optimistisk og tror på, at dette vil komme med tiden.

Næste kamp for Vejle Boldklub  er søndag 12. november, hvor de skal møde FC Damsø i VB Parken. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 3-0 til Solrød FC
Række: 2. Division Kvinder

Kilde: Træner Jørgen Tand Sørensen, Vejle B - 2. Division Kvinder