Kok til dynamisk hotel med fokus på enestående gæsteoplevelser

Profilbillede
dato

Om os

Som Torvehallernes nye kok får du mulighed for at være en del af et dedikeret team, der arbejder sammen for at sikre en enestående gæsteoplevelse.

Vi er et dynamisk hotel, der sætter gæsternes behov forrest. Vores dedikerede team stræber efter at skabe en varm og indbydende atmosfære, hvor vores gæster føler sig hjemme. Vi er et hotel med mange konferencegæster i hverdagene, 3 velbesøgte á la carte restauranter, velassorteret Ginbar samt flere private selskaber hver weekend.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling som kok i en virksomhed i vækst.

Ansvarsområder inkluderer, men er ikke begrænset til:

Som kok i Torvehallerne vil du have det ansvar for, og indgå i, køkkenets daglige drift.

  • Indgå i og bidrage til god kommunikation og samarbejde imellem afdelinger men ikke mindst køkkenet
  • Sikre høj kvalitet og et ensartet produkt
  • Bevare det gode humør
  • Sikre overholdelse af fødevarehygiejne og sikkerhedsstandarder samt deltage i opvask og rengøring af køkkenet

Kvalifikationer:

  • Erfaring med kokkefaget på et hotel ville være at foretrække
  • Fleksibilitet med hensyn til arbejdstid, herunder skiftende vagter og weekendarbejde
  • Evne til at arbejde både effektivt og selvstændigt samt som en del af et team
  • Evne til at arbejde under pres og levere resultater inden for stramme tidsrammer

Ordnede forhold og løn efter kvalifikationer

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

TORVEHALLERNE A/S, Fiskergade, 7100 Vejle

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6059432

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet