Kokkeelev

Profilbillede
dato

Kokkeelev søges til Haraldskær Sinatur Hotel & Konference i Vejle

Kan du lide at lave mad? Vil du gerne blive endnu bedre og lære at lave mad fra bunden af lokale & økologiske råvarer.

Så er du måske vores nye kokkeelev på Sinatur Haraldskær. Vi er et moderne køkken med fokus på den gode læring og vi passer godt på hinanden.

Hotellet er en charmerende herregård beliggende naturskønt midt i Vejle Ådal, hvilket gør det til et eftertragtet sted at mødes for både virksomheder og private.  Her bliver du en del af et velfungerende team, der står klar til at lære fra sig og give dig et godt indblik i kokkefaget, samtidig med at der er god plads til at have det sjovt og være sociale.

Du får en vigtig rolle i vores køkken, og din dagligdag vil være centreret omkring tilberedning og udvikling af gastronomiske oplevelser til vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg på vores køkken, samtidig med at du bliver fortrolig med dit nye erhverv som kok. 

Gastronomi, natur og nærvær er de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Vi arbejder hver dag på at bevise, at bæredygtige ambitioner og omtanke for naturen ikke betyder afsavn og kedelig mad på tallerkenerne. Tværtimod. Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små lokale producenter er værd at støtte op om. At dyrevelfærd giver bedre produktioner, og at et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere.

Hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed. Alle seks Sinatur-hoteller har, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske. 

Vi forventer, at du er:

  • Nysgerrig og interesseret i at lære faget, dets udvikling, trends og tendenser
  • Passioneret omkring madlavning og brugen af gode råvarer
  • Pligtopfyldende, mødestabil og tager vores arbejde alvorligt.
  • Udadvendt og interesseret i både gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kolleger
  • Indstillet på skiftende arbejdstider

Vi tilbyder:

  • En spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin, faglig og personlig udvikling
  • Gode kollegaer samt et godt og konstruktivt arbejdsmiljø
  • Danske, lokale og økologiske råvarer. Vi samarbejder med mange små ultralokale leverandører.
  • En afvekslende arbejdstid, hvor vi kommer omkring alle aspekter af faget.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef, Ninna Christensen på nbch@sinatur.dk eller +45 7649 6000.

Ansøgning og tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder løbende samtaler. Send din ansøgning til Ninna via linket.

Om Sinatur: Haraldskær er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinaturhoteller har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse og bæredygtige mål, hvilket har gjort, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret, som er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste bæredygtige standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Et bæredygtigt miljø er et fællesansvar og en spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, Skibetvej, 7100 Vejle

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032273

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet