Kommunikationskonsulent til Sundhedsafdelingen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Kommunikationskonsulent, der brænder for storytelling gennem tekst, video og billeder til Sundhedsafdelingen

Elsker du at skabe medrivende historier og engagerende indhold? Så er du måske vores næste kommunikationskonsulent til Sundhedsafdelingen i Vejle Kommune!

Som den ene halvdel af vores kommunikationsteam, søger vi en kommunikationskonsulent, 37 timer pr. uge, i en nyoprettet tidsbegrænset stilling på et år. Vi søger en person, der brænder for at formidle vores kurser, tilbud og events på en måde, der fanger og inspirerer vores målgrupper.
Vi har særlige tilbud til unge mellem 15 og 25 år og en lang række andre sundhedstilbud til alle borgere i kommunen. Hos os får du muligheden for at arbejde med en bred vifte af emner, lige fra markedsføring af kurser, der omhandler alvorlige emner som angst og depression, til tarteletfester.
OBS! Vi kører forsøg med blind rekruttering og beder derfor alle ansøgere om at udelade følgende oplysninger i ansøgning og CV: Navn, alder, køn, etnicitet og personlige interesser.

Nogle af dine opgaver bliver:

 • Udarbejdelse af historier og indhold om vores tilbud og brugernes oplevelser - herunder emner som angst og depression, smerter, livsstilsændringer, nikotinstopkurser og fællesskaber for unge og seniorer
 • Produktion af indhold til web, Facebook, Instagram og andre kanaler med fokus på storytelling, små videoer og fotos.
 • Udarbejdelse af artikler til magasiner og andre publikationer om kursustilbud og events.
 • Udarbejdelse af nyhedsbreve til samarbejdspartnere – interne som eksterne og til læger
 • Tæt samarbejde med vores kommunikationskonsulent i afdelingen.
Vi leder efter dig, som:
 • Har en relevant uddannelse
 • Har stærke formidlingsevner, både til sociale medier, web, videoer og nyhedsbreve
 • Har erfaring med kommunikation på mange platforme, gerne særligt rettet mod unge (15-25 år).
 • Mestrer videooptagelse og redigering – fx i Dreambroker eller Adobe Premiere Pro
 • Tænker på den gode servicerejse for borgeren fra offline medier til web og sociale medier.
 • Kan planlægge og gennemføre interviews med kursister og deltagere i events til brug for markedsføring af tilbud i Sundhedsafdelingen.
 • Er innovativ og kan bidrage med nye og friske idéer til vores kommunikation og hvordan vi bedst når ud til de mange forskellige målgrupper, vi har.
 • Er en holdspiller - men du skal også kunne trives med at arbejde selvstændigt og være selvkørende.
Kan du arbejde i grafiske programmer som InDesign og Photoshop er det super, men det er ikke en nødvendighed. Det er en fordel, hvis du kender til at arbejde i Meta Business Suite og har kendskab til at arbejde med web-tekster.

Vi tilbyder:
Du vil skulle arbejde tæt sammen med afdelingens anden kommunikationskonsulent og I vil sammen udgøre et team.
Du har mulighed for selv at være med til at tilrettelægge dine arbejdsdage, ligesom det er muligt at arbejde hjemmefra. Du skal være indstillet på, at der kan forekomme opgaver efter normal arbejdstid, fx ved interviews, fotos eller videooptagelser.
Du vil blive en del af afdelingen Sundhedskoordinering & Kommunikation og du vil referere til sundhedschefen. Vi er ca. 200 ansatte i Sundhedsafdelingen, og vi varetager opgaver inden for bl.a. tandpleje, sundhedskurser, genoptræning, folkesundhed og forebyggende hjemmebesøg.
Du vil i jobbet få en meget stor berøringsflade og vil skulle løse opgaver for mange af kollegaerne i afdelingen.
Vi er en afdeling med en uformel omgangstone, masser af humor og godt kollegaskab. Vores arbejdsplads er præget af, at der er få regler og retningslinjer, og ikke alt er defineret og fastlagt på forhånd.
Vi har flere årlige sociale sammenkomster og vi har en idrætsforening, som du er velkommen til at være med i.
Jobbet er fysisk placeret i Sundhedshus Vejle, som ligger godt i forhold til offentlig transport. Der er ca. 1,4 km til banegården og det tager ca. 20 min. til fods.
Du kan se mere om Sundhedsafdelingens tilbud på www.vejle.dk/sundhed, www.aktivsammen.vejle.dk og www.ungeuniverset.vejle.dk.

Ansættelsesvilkår
Jobbet er på 37 timer ugentligt eller mindre hvis du ønsker det i en tidsbegrænset periode på et år med mulighed for forlængelse. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn. Tiltrædelse snarest muligt eller senest 1. juni 2024.
Hvis du har specifikke spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte kommunikationskonsulent Laila Pape, tlf. 20 98 93 12 / laipa@vejle.dk eller sundhedschef Diana Birk Krogstrup, tlf. 21 67 49 60/ dkrog@vejle.dk.

Udelad personlige oplysninger i din ansøgning
Vi er en mangfoldig arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed i både fagligheder, og hvordan vi vælger at leve vores liv.

Lige nu arbejder vi med blind rekruttering som pilotprojekt med det formål at sikre ansøgerne et mere neutralt afsæt for udvælgelsen.

Derfor beder vi alle kandidater om at udelade følgende information i sin ansøgning og sit CV: Navn, alder, køn, etnicitet, billede og personlige interesser.

Hvis informationen alligevel indgår i din ansøgning, så vil den blive blindet af, inden ansættelsesudvalget læser din ansøgning, og vil således ikke være en del af beslutningsgrundlaget.
Send din ansøgning

I hele 2024 kører vi et forsøg med blind rekruttering i vores Kultur- og Sundhedsforvaltning.

Derfor beder vi alle ansøgere om at udelade følgende information: Navn, alder, køn, etnicitet, billede og personlige interesser.

Du kan ikke uploade dokumenter til din ansøgning som f.eks. ansøgning og CV, men i stedet skal du udfylde tre tekstfelter:

 • erhvervserfaring (med årstal)
 • uddannelse (uden årstal)
 • ansøgning

Er du i tvivl om, hvordan du kan skrive en ansøgning, kan du se et eksempel her, hvor vi har udeladt navn, alder, køn, etnicitet, billede og personlige interesser:

Se eksempel her

Hvis vi har brug for dokumenter som et fuldt CV, eksamensbevis og udtalelser kan vi rekvirere dem i forbindelse med en eventuel samtale. 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=468cac17)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vejle Kommune, Vestre Engvej, 7100 Vejle

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6034836

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet