Kreativ kok til kantine ved Dagrofa Vejle med fokus på kvalitet og service

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok/cater? Så er det dig vi søger!

Vores grundprincip er maden produceres fra bunden af gode friske råvare, med fokus på minimering af madspild.

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet er vi 5 servicemindede og kreative kollegaer. Vi har et højt serviceniveau, vi hjælper hinanden, har en god hold-ånd – vi kæmper altid for at blive bedre, at yde vores bedste for gæsten. Vi har en god tone og et godt humør. Derudover er der 1 kollega som varetager rengøringsopgaver på sitet. Kantinen ved Dagrofa Vejle bespiser dagligt ca. 220 medarbejdere fordelt på frokost og aften, derforuden bespise til morgenmad og brødpauser, samt vi har mødeforplejning til gæster.

Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvalitet, udvikling og høje faglige ambitioner og stadig gerne vil have masser tid til familien så er dette det rette job for dig.

Arbejdstiderne vil være fra 06.00 – 14.00 mandag til torsdag og 06.00 – 13.30 fredag.

Du brænder for både mad og service
Du er nytænkende kok, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Vi forventer kreativitet, holdspil og godt humør

Du er faglært kok/cater gerne erfaring fra restauration, storkøkken eller kantinedrift.

Dine primære opgaver bliver:

  • Produktion og udvikling af ernæringsbevidste kolde og varme retter, salater samt bagning.
  • Mødeforplejning: produktion, servicering og korrespondance
  • Menuplanlægning og varedisponering
  • Varemodtagelse, opvask og rengøring
  • Deltagelse i sikring af køkkenets egenkontrol
  • Servicering af vores kunder
  • God ordenssans
  • Godt kendskab til It

Vi forventer at du, er kreativ og ikke bange for at prøve nye ideer af. Gerne erfaring fra tidligere stilling. Du går ikke på kompromis med produkter og råvarer. Og vigtigst af alt, du elsker at lave mad til gæster dagligt. Vil være med til at gøre det til en oplevelse at komme i kantinen, hvor vi f.eks. laver forskellige temaer.

Du skal brænde for at yde en god service til vores gæster, samtidig med du kan lide at have travlt.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved Teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder

Reserve tilkalder vikar med gode kollegaer (evt. med mulighed for fastansættelse på sigt), et godt arbejdsmiljø, pensions- og sundhedsordning, personaleforening, medarbejderapp samt løn efter kvalifikationer, fritvalg og overenskomstmæssige satser.

Stillingen er på tilkalder vikar

Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale.

Ansøgningsfrist: Ansøgninger behandles løbende og ansættelse vil ske når rette kandidat er fundet.

Din ansøgning

Du søger jobbet ved at klikke på ”Søg stillingen” i kolonnen til højre i denne annonce. Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Teamleder Allan Larsen på

Tlf. +45 5370 7677
Adresse: Kantinen ved Dagrofa Vejle, Knud Højgaards Vej 19, 7100 Vejle

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Compass Group Danmark A/S, Rued Langgaards Vej, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6110925

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet

Seneste på facebook