Kynismen udeblev for VB i nulløsning på AURA Park

Profilbillede
dato

Vejle Boldklub skulle torsdag forsøge at sikre point, da de var taget til AURA Park (Stavtrup) Kunstgræs, hvor Stavtrup IF ventede. Men ingen af holdene trak sig sejrrigt ud af kampen, der endte 0-0.

VBs træner, Brian Rasmussen, havde følgende at sige efter det uafgjorte resultat på udebane.

“En tæt kamp mellem to lige stærke hold, hvor vi havde to kæmpe chancer til Akif i 1. halvleg, og Stavtrup havde tre halve chancer i 2. halvleg.”

Rasmussen fremhæver manglen på skarphed som årsag til at kampen endte, som den gjorde:

“Vi mangler kynismen i modstanderens felt, så vi også på dage hvor kampen er lige får afgørelsen på vores side.”

Et uafgjort resultat behøver dog ikke kun at have negative elementer i sig, hvilket Brian Rasmussen også holder fast i med den positive historie fra kampen:

“Rigtig god præstation af målmand Rasmus Villadsen.”

Vejle B spiller igen søndag den 18. september, hvor de møder Hasle B på Ellehøjskolen med kickoff klokken 11:30.

Kampens resultat: 0-0
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Træner Brian Rasmussen, Vejle B - Herrer Serie 1