LeneS præsenterer to nye instruktører

Foto: LeneS.
Profilbillede
dato

Nye spændende ting kommer til at ske hos LeneS i Vejle, der netop har præsenteret to nye instruktører.

Lene Spanget er pr. 1. juli fastansat og skal primært varetage yogaafdelingen hos LeneS. 

Lene skal undervise i yoga mandag, onsdag og fredag kl 9.00, og skal derudover være med til at planlægge yoga-events, holde øje med,  at yogalokalet fremstår præsentabelt og give yoga hos LeneS mere opmærksomhed på de sociale medier.

Udover yoga kan Lene undervise i ca. alt og har været i fitnessbranchen i over 20 år, så det kan sagtens være, at du støder på Lene i spidsen for et andet træningshold.

Foruden Lene Spanget, starter endnu en instruktør, nemlig Anette Salvesen, som starter sammen med efterårsholdplanen, hvor hun skal undervise diverse hold og bootcamps. Anette skal derudover hjælpe med diverse forefaldende arbejde, sociale medier og være med i nye spændende tiltag hos LeneS.

Anette har selv været igennem en lang vægttabs- og træningsrejse. Hun har aldrig været i bedre form, end hun er nu, og samtidig kan hun huske, hvordan det er at være ny og ikke kunne ret meget. Anette har hjertet på rette sted og gør hende perfekt til LeneS. Anette bliver i løbet af sommeren uddannet i LeneS academy.

Alle medlemmer hos LeneS kan se frem til to nye skønne kvinder.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: LeneS