- så send hurtigt en ansøgning !!!!!
Vi ønsker at du:
• er kostfaglig uddannet, eller har nogen erfaring inden for madproduktion, diæter og evt. dysfagi
• er ansvarlig og har gode samarbejdsevner
Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:
• produktion af såvel ”det kolde som varme”
• udvikling og produktion af div. diæter specielt dysfagi
• servicering af centret og parkens beboere samt udefrakommende gæster
• modtage bestillinger
• forestå arrangement ex. receptioner og konfirmationer
• rengøring i køkkenet
• samarbejde med plejepersonalet
Vi tilbyder en arbejdsplads, -
• med højt til loftet og en uformel omgangstone, hvor humor og fleksibilitet vægtes højt.
• med fokus på faglig udvikling og gode arbejdsforhold som ex. sundhedsforsikring.
• dygtige, sjove og engagerede kolleger
• introduktion og løbende sparring, hvor der er plads til forskellighed og skæve ideer.
Ansættelsesforhold:
Stillingen er på 25 - 35 t. gennemsnitlig pr. uge, overvejende i dagtimer, - aftenarbejde forekommer gennemsnitlig 4 hverdagsaftener kl. 14 – 20, hver 4 uge.
Tiltrædelse snarest, eller efter aftale.
Ansøgning sendes hurtigst muligt til ier@ok-fonden.dk, med angivelse af ønsket timeantal og mulighed for tiltrædelse, vedhæft CV og kopi af uddannelsesbevis.
Kontaktpersoner:
For yderligere oplysninger henvises til kontaktpersoner
Souschef Ebbe Nørgård eller centerchef Inger Marie Eriksen på tlf. 76 60 81 00 eller på www.ok-bsp.dk
Adresse: Betty Sørensen Parken 14 A, 7100 Vejl
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Vejle Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: deltid (25-35 timer ugentligt)
-Arbejdsgiver:
Den selvejende institution OK-Centret Betty Sørensen Parken, Betty Sørensen Parken, 7100 Vejle
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 26-11-2024;
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6122960