Overbioanalytiker eller overradiograf til Nuklearmedicinsk Afdeling, Sygehus Lillebælt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til ledelse? Har du ambitioner på dit fagområde og visioner for at skabe den bedste behandling og oplevelse for vores patienter? Så læs videre her.

Vi søger en visionær og udviklingsorienteret overbioanalytiker eller overradiograf til vores ledergruppe på Nuklearmedicinsk Afdeling, Vejle Sygehus.


Jobbet
Du vil påtage dig det centrale ansvar for driften og udviklingen af PET-afsnittet i tæt samarbejde med souschefen. Vi vægter nærhed og praktisk kendskab til driften højt. Derfor forventer vi, at du også deltager i udførslen af patientundersøgelser.

Opgaverne er mange og forskellige og skal alle udføres på højt fagligt niveau og med patienten først som ledestjerne. Dine opgaver vil omfatte, men er ikke begrænset til:

  • Kort- og langsigtet ressourceplanlægning mellem produktion, udvikling og forskning
  • Implementering af afdelingens strategiske visioner
  • Kontinuerlig udvikling af personale, funktioner og samarbejder
  • Personalemæssig og faglig ledelse i PET-afsnittet

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Vi søger en person, der:

  • Er autoriseret bioanalytiker eller radiograf
  • Har dybdegående kendskab til nuklearmedicin
  • Udviser vision og er i stand til at se og udnytte potentialer
  • Har en evidensbaseret tilgang til forandringer
  • Er parat til at navigere i en konstant foranderlig verden
  • Stræber efter fortsat uddannelse og gerne ledelsesuddannelse på universitetsniveau
  • Kan motivere og skabe følgeskab
  • Har udpræget gode kommunikations- og samarbejdsevner

Som leder på vores afdeling vil du:

  • Opleve en dynamisk hverdag med alsidige og udfordrende opgaver, hvor du i høj grad har frihed til at tilrettelægge og forme både afsnittet og din egen rolle
  • Opleve mulighed for stor faglig, såvel som personlig udvikling bl.a. i form af et grundigt introduktionsprogram og videreuddannelse
  • Deltage i et aktivt og støttende ledernetværk
  • Arbejde sammen med dedikerede medarbejdere, der værdsætter høj faglighed

Nøgleinformationer om Nuklearmedicinsk Afdeling
Nuklearmedicinsk Afdeling, Vejle Sygehus er en af de største nuklearmedicinske afdelinger placeret uden for de store universitetshospitaler. Vi råder over et bredt udvalg af nyeste teknologi og udstyr, herunder 4 PET/CT-skannere, 2 SPECT/CT-skannere og dedikerede gammakameraer til hjertet, nyrerne og thyroidea. Vi har desuden en DEXA-skanner og udstyr til udførsel af klinisk fysiologiske undersøgelser i form af lungefunktion, distal blodtryksmåling og nyrefunktion.

Derudover udfører vi behandlinger med radioaktivt jod. Vi producerer vores egne Tc99m-baserede sporstoffer og er godkendt transportør af fluorbaserede sporstoffer, som vi rutinemæssigt modtager fra OUH, AUH og Risø.

Vi er engagerede i at uddanne den næste generation af bioanalytikere, radiografer og læger. Vi tilbyder ligeledes praktikophold for sundhedspersonale fra andre hospitalsafdelinger.

Vi tager ansvar i forhold til udvikling og forskning. Vores nyligt oprettede forskningsenhed har, med den ledende overlæge i spidsen, et tæt makkerskab med vores specialeansvarlige bioanalytiker. De sikrer, at vores resultater er veldokumenterede og bidrager til udviklingen af vores praksis. Afdelingsledelsen er fuldt engagerede i denne vision og aktivt involverede i implementeringen af nye faglige standarder. Vi har modet til at gå forrest og drive udviklingen - altid med fokus på at sætte patient først.



Løn- og ansættelsesforhold
Aflønning sker efter overenskomst indgået mellem de relevante, forhandlingsberettigede organisationer.


Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelse
Ansøgningsfristen er den 13. august 2023.

Der afholdes 1. samtaler den 21. august 2023 og eventuelt 2. samtaler den 24. august 2023. Samtalerne vil foregå på Vejle Sygehus. Der vil være en case som forberedelse til 1. samtale. Du kan imellem de 2 samtaler blive bedt om at udføre en personlighedstest.

Tiltrædelse: 1. oktober 2023 eller efter aftale.



Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker at høre mere om denne stilling eller få en rundvisning, er du velkommen til at kontakte chefbioanalytiker Boris Hoyer Mathiasen på 40168921 eller boris@rsyd.dk.


Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus, Beriderbakken 4, 7100 Vejle

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=198&ProjectId=225782&DepartmentId=6694&MediaId=2511&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5858311

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet