Overtidsscoring sender Vejle B hjem fra Aarhus uden point

Profilbillede
dato

Efter en hård kamp endte søndagens opgør mod Aarhus 1900 med, at Vejle B indkasserede et nederlag på 2-1.
Assistenttræner Finn Bendorf reagerer på kampen:

Vi spiller en god første halvleg, hvor vi er mest aggressive og får held med at komme først på bolden. Sara scorer et flot langskudsmål på en helflugter og Århus1900’s mål til 1-1 var på daværende tidspunkt ikke helt fortjent. De får dog vendt kampen og sidder på 2. halvleg, så slutresultatet er fair nok.

Selvom man havde håbet på mere, så måtte Vejle B konstaterer, at præstationen ikke var nok til at hive sejren hjem. Bendorf mener, at der er plads til forbedring:

Vi gør det jo egentligt rigtigt godt, men mangler lige det sidste for at være skarpe i 90 min. Vi kommer lidt for sent på andenboldene, så de bliver retvendte og vi kommer bagefter.

Oven på nederlaget for Vejle B til Aarhus 1900, er der nu ekstra fokus frem mod næste kamp og selvom det endte med et ærgerligt nederlag, fremhæver assistenttræneren følgende:

Vibeke står en god kamp i målet og er en sikker sidste skanse. Hun kommer godt ud i feltet og formår at holde Århus 1900 fra fadet. Vi er et meget ungt hold og pigerne lærer utroligt meget af disse kampe. At vi igen idag mister point i overtiden er udtur og gør lidt ondt, men vi tager de gode momenter med videre og bliver klogere af de fejl, vi begår.

I næste omgang er det Aalborg Freja, Vejle B møder til et opgør på VB Parken Kunstgræs 1 (ny bane). Kickoff klokken 12:30, lørdag den 6. november.

Kampens resultat: 2-1 til Aarhus 1900
Række: Kvinder 2. Division

Mål
11'0-1Sara Mølgaard
39'1-1Katrine Sørensen
91'2-1Katrine Sørensen
Kilde: Assistenttræner Finn Bendorf