Personvognsmekaniker søges til SDS i Vejle

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet mekaniker, bilentusiast og har du hænderne skruet rigtigt på? Drømmer du om at arbejde i en veletableret familie-virksomhed med topmoderne værksteder og det nyeste udstyr? Så er det tid til at slå dig sammen med Super Dæk Service i Vejle!

Vi er en landsdækkende værkstedskæde, der ikke kun er kendt for vores professionelle dækcenter, men også for vores autoværksteder og mekaniske færdigheder. Og nu vil vi have dig med på vores mission om at blive branchens bedste autoværkstedskæde.

Om dig
Hos os vil du blive en del af et alsidigt team, hvor arbejdsopgaverne inkluderer alt inden for service og reparation af biler. Og du vil have frihed til at fordybe dig i arbejdsopgaverne og dit fag.
Så har du en uddannelse som mekaniker, og har du fulgt med i bilbranchens udvikling? Kan du lide at have frihed til at tage ansvar og arbejde selvstændigt i et afslappet arbejdsmiljø? Så er du den rette kandidat for os!

Du tilbydes
Som automekaniker hos Super Dæk Service vil du have adgang til topmoderne værksteder med det nyeste udstyr, fleksible arbejdstider og forskelligartede arbejdsopgaver. Og du vil blive en del af et hold med gode kollegaer, som vægter den gode stemning, holdånden og værkstedshumoren højt.
Derudover bliver du vil blive en del af en organisation i udvikling, med gode muligheder for personlig udvikling. I februar 2023 overgik 21 af vores SDS-autoværksteder til at være Bosch Car Service Centre, inklusiv vores værksted i Vejle. Du vil modtage grundig træning og nødvendig efteruddannelse - især inden for el og hybrid. Så slå dig sammen med os og tag din karriere til det næste niveau!

Interesseret i at høre mere?
Career varetager rekrutteringsprocessen for Super Dæk Service.
Vi inviterer løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at fjerne stillingen fra vores hjemmeside, når rette kandidat er fundet. Vi modtager derfor gerne din ansøgning samt CV allerede i dag.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Nicolaj Kamstrup Tornbo, på tlf. 3085 1324.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Career, Sintrupvej 71B, 8220 Brabrand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1601&ProjectId=153477&DepartmentId=18989&MediaId=4619&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5835511

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet