Serie 1: VB mister dyrebare point efter sen scoring

VB's Patrick Rasmussen var ærgerlig over at smide dyrebare point (Foto: B. Rasmussen)
Profilbillede
dato

VB Parken lagde græs til onsdagens vigtige Serie 1-opgør, da mandskabet fra Vejle mødte Hasle Boldklub i en sand styrkeprøve på hjemmebane.

Der var meget på spil i onsdagens kamp, hvor VB helst skulle have en sejr for at holde liv i oprykningsdrømmen. Langt hen ad vejen lignede det også, at sejren var hjemme, men en scoring kort før slutfløjt blev altafgørende.

“Efter en pragtpræstation, lukker vi desværre et tilfældigt mål ind, efter en standard i det 88. minut, som højest sandsynligt koster chancen for at rykke op i Jyllandsserien,” lyder fra en ærgerlig Brian Rasmussen, der uddyber manglerne i VB's præstation:

“Igen igen mangler vi kynismen i begge felter, men Emil Toft var igen fremragende.”

Det uafgjorte resultat betyder, at VB blot noterer ét enkelt point på kontoen. Inden sidste runde mangler de derfor tre point op til andenpladsen - hvor netop Hasle er placeret.

De to tabte point er derfor utroligt dyre. VB-spilleren, Patrick Rasmussen, giver også sin reaktion på kampen.

“Det er meget tungt lige nu, hvor vi har mistet dyrebare point, efter en kamp, som vi dominerede og burde have vundet,” siger Patrick Rasmussen.

Vejle Boldklub spiller sæsonens sidste kamp på søndag den 30. oktober, hvor de møder Stavtrup IF på VB Parken med kickoff klokken 14:30.

Kampens resultat: 2-2
Række: Herrer Serie 1

Mål
36'1-0Waris Faghir (str)
44'1-1Ukendt
50'2-1Patrick rasmussen
88'2-2Ukendt

Kilde: Træner Brian Rasmussen, Vejle B - Herrer Serie 1