Skibet blev sunket i Ikast: “Jeg står med en ambivalent følelse”

Skibet IF-kaptajnen (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Ikast FC fik besøg af Skibet IF i en spændende fodboldkamp på EDC Arena i Ikast. Desværre var det hjemmeholdet der formåede at sikre sig en sejr på 2-1, men kampen var langt fra en let sejr for dem.

Skibet-træner, Henrik Larsen, var splittet efter kampen. Han mente, at holdet haltede bagefter det meste af tiden på grund af modstanderens niveau, men man havde også selv chancerne:

“Jeg står med en ambivalent følelse. Ser man hele kampbilledet, så halter vi bagefter det meste af tiden pga. modstanderens niveau. Vi har dog flere store chancer til sidst, som vi skal udnytte og hente point med hjem.”

Henrik Larsen fremhævede Mathias Biltrup som kampens spiller for Skibet IF. Biltrup formåede at holde holdet inde i kampen, når det brændte på. Daniel Ganji havde også en hård arbejdsdag på midtbanen, hvor han knoklede utrolig hårdt og vandt mange dueller.

Ahmad Hussein kom ind fra bænken og var med til at presse Ikast i bund. Han viste sig også at være bundsolid på bolden.

Træneren var tilfreds med holdets organisation og indsats, udover de første 15 minutter. Henrik Larsen mener derfor, at holdets start skulle forbedres inden næste kamp. De var statister de første 15 minutter, og selvom de fangede Ikast på en omstilling efter 8 minutter, var der stadig plads til forbedring.

“Vores start skal forbedres. Vi kommer sløjt fra start og er 2 meter bagefter hele tiden. Vi fanger dem på en omstilling efter 8 minutter, men ellers er vi bare statister de første 15 minutter.”

Næste kamp for Skibet IF er tirsdag 22. august, hvor de skal møde Herning Fremad på Herning Fremad's Kunstgræsbane 2. Der er kampstart kl. 19:15.

Kampens resultat: 2-1 til Ikast FC
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Træner Henrik Larsen, Skibet IF - Herrer Serie 1