Skibet dominerede fra start til slut i sæsonåbner

Skibet IF - Herrer Serie 1 (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Skibet IF sikrede sig en overbevisende sejr på 3-0 over Skjern GF i tirsdagens fodboldkamp på Universal Parken. Hjemmeholdet viste sig at være i topform og dominerede kampen fra start til slut, og fik dermed skudt sæsonen i gang på bedste vis.

Det var Frederik Lykkebo fra Skibet IF, der åbnede scoringen allerede i andet minut af kampen. Han udnyttede en god mulighed og sendte bolden i nettet til hjemmeholdets første mål. Skibet IF fortsatte med at presse på, og i syvende minut var det Michael Sørensen, der fordoblede føringen med et flot mål.

Skibet IF fortsatte med at dominere kampen og i 31. minut var det igen Frederik Lykkebo, der kom på måltavlen. Han scorede sit andet mål i kampen og bragte hjemmeholdet på en komfortabel 3-0 føring.

Efter kampen var træneren for Skibet IF, Henrik Larsen, meget tilfreds med holdets præstation. Han beskrev sejren som dejlig og var glad for at være i gang med sæsonen.

“Dejlig sejr og dejligt at være i gang. I første halvleg spiller vi dem ud af brættet og mister sjældent bolden.”

Larsen var også tilfreds med holdets effektivitet foran mål og roste alle 14 spillere for deres arbejdsindsats, men fremhævede især Malte Kjærholm som kampens spiller. Han roste også debutanten Frederik Lykkebo.

“Malte Kjærholm bliver kampens spiller med samtlige stemmer. Til kampen havde vi flyttet ham ned på en uvant position, men han spillede fremragende. Desuden scorer debutanten Frederik Lykkebo to meget flotte mål. Frederik er tilflytter fra Aarhus og er fra dag et gået direkte ind på holdet og har skærpet konkurrencen.”

Alt i alt var det en imponerende præstation fra Skibet IF, der sikrede sig en overbevisende sejr på 3-0 over Skjern GF. Holdet ser ud til at være i god form og er klar til at fortsætte med at imponere i de kommende kampe.

Næste kamp for Skibet IF er fredag 18. august, hvor de skal møde Ikast FC på EDC Arena – Ikast (kunst). Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 3-0 til Skibet IF
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Træner Henrik Larsen, Skibet IF - Herrer Serie 1